Melic del món

CD (Música Global, 2011)
843600098561
Pop-rock
20/09/2011
  
Melic del món és el primer disc en solitari de Joan-Pau Chaves, pianista, baixista, compositor i arranjador que ha fet camí amb artistes com Els Pets, Refugi, Gnaposs i Josep Thió entre altres. També ha realitzat col·laboracions en televisió i ràdio, a la vegada que participa activament en projectes docents. Melic del món són deu cançons de tall jazz-rock que volen explicar aquella sensació inevitable, inofensiva i absurdament vital de creure'ns protagonistes absoluts de les coses que passen, oblidant que simplement som personatges de repartiment en un món immensament gran, però que la quotidianitat ens el torna accessiblement petit.
Músic santcugatenc llicenciat superior per l'Esmuc, Joan-Pau Chaves comença el seu recorregut professional als divuit anys amb grups barcelonins de diversos estils. Ha fet de pianista, baixista, compositor i arranjador de formacions i solistes com Els Pets, Refugi, Gnaposs Quartet, Josep Thió, Llorenç Santamaria entre altres; ha enregistrat més de vint discos i ha actuat arreu dels Països Catalans, la Península, França i l'Amèrica Llatina.
Col·laborador de diversos programes de ràdio a Com Ràdio i a Ràdio Barcelona i també de televisió a TV3, també és creador de músiques per a publicitat. En el terreny docent, ha estat professor d'alguns centres, entre els quals el Conservatori Municipal de Manresa; de projectes pedagògics itinerants com ara el Campus-Rock, i ha estat convidat per diversos centres per oferir tallers i classes magistrals.
Música Global

Cançons

1 - Melic del món (Joan-Pau Chaves)  
2 - Entre tu i jo (Joan-Pau Chaves)  
3 - Torna enrere (Joan-Pau Chaves)  
4 - Joana Frida (Joan-Pau Chaves / Lluís Gavaldà)  
5 - A primera hora (Joan-Pau Chaves)  
6 - Un amor viscut (Joan-Pau Chaves)  
7 - Desprevingut (història d'un petó) (Joan-Pau Chaves)  
8 - Et tinc (Joan-Pau Chaves)  
9 - La vall ocra (Joan-Pau Chaves)  
10 - Cul del món (Joan-Pau Chaves)  

Crèdits

Joan-Pau Chaves -  veu, piano, teclats, baix, producció
Oriol Cusó -  saxo
David Muñoz "Gnaposs" -  guitarra
Jordi Franco -  baix
Dídac Fernàndez -  bateria, percussions
Neus Jaume -  veus
Sergi Claret -  violí
Frances Puche -  violí
Laia Martí -  viola
Maria -  violoncel
Jesús Rovira -  producció