Des de l'objectiu

#AllargaLaVida, Havaneres mestisses, Coldplay, Pol Cruells, Ramon Aragall i Hysteriofunk

 
Text i fotos: Xavier Mercadé
Els alumnes de l'escola Súnion van voler omplir la sala Apolo (Barcelona) la nit del 24 de maig amb l'afany de sensibilitzar per la donació d'òrgans i teixits, i ho van aconseguir amb escreix al concert #AllargaLaVida. Va ser un cartell de luxe i amb combinacions inèdites, com les que van formar Blaumut i Sopa de Cabra (1), Els Catarres i Brams (2), o La PegatinaGreen Valley (3), en una progamació farcida de noms actuals.

El 26 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm (Barcelona) es va presentar el programa de la 50a edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell i el disc Havaneres mestisses (EDR Discos, 2016), amb un tast de les cançons de Doctor Prats (4), Guillem Ramisa (5) i Port Bo (6).

A l'Estadi Olímpic Lluís Companys, Coldplay (7) van aconseguir que el concepte 'espectacular' prengués una nova dimensió amb un espectacle colorista i participatiu les nits del 26 i 27 de maig davant més de 50.000 persones entre els dos dies.

Dos membres de la base d'Els Amics de les Arts, el baixista Pol Cruells (8) i el bateria Ramon Aragall (9), van presentar els seus discos en solitari a la sala Barts Club la nit del 27 de maig en un concert organitzat pel festival Guitar BCN.

La banda andorrana Hysteriofunk (10) va aprofitar la nit del diumenge 29 de maig per presentar el llibre-disc Forma (Editorial Andorra, 2016) a la sala Rocksound de Barcelona.