El 24 de novembre el quntet tancarà gira amb un concert especial
acompanyats d'altres artistes com Judit Neddermann o Marc Parrot

Blaumut convertirà la sala Apolo en un bosc

Després de conèixer les cançons de 'El primer arbre del bosc' (autoeditat, 2015), Blaumut han posat data al final del trajecte frondós. El 24 de novembre tancaran la gira del segon disc a la sala Apolo de Barcelona en una vetllada única que han anomenat 'L'última nit al bosc'. Un espectacle visual i sonor on els acompanyaran convidats com Judit Neddermann Marc Parrot.
Text: Redacció. Fotos: Georgina Puig


El segon disc, El primer arbre del bosc, ha consolidat el quintet com una de les bandes del moment. El seu pop d'arranjaments clàssics ha evolucionat i sona contundent i rocker en els darrers directes. Enmig de la gira estiuenca, el grup anuncia l'última parada de la presentació: el 24 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

L'han batejat com La darrera nit al bosc, un concert inèdit on tindran a l'escenari el compositor i productor mexicà al violí i guitarra Carlos Montfort (Lila DownsSilvia Pérez Cruz), el pianista Dani Espasa (Hespèrion XXI), el multiinstrumentista Xavi Lozano, Judit Neddermann i Marc Parrot



Blaumut es proposa convertir l'Apolo en un bosc en tots els sentits. A la nota de premsa ho anuncien així: "No només d’aspecte visual, sinó reproduint amb la màxima fidelitat l’olor d'humitat, frescor i vida. Una experiència sensorial que els ha portat a dissenyar una producció pròpia amb escenografia, pantalles, leds i una ambientació olfactiva creada expressament per a l’ocasió". 

Les entrades per a La darrera nit al bosc ja es poden comprar a través del web www.blaumut.com per 18 euros.