El Mercat de Música Viva de Vic busca el millor projecte de creació musical

Nova edició
del Premi Puig-porret

El Mercat de Música Viva de Vic promou una secció competitiva amb el Premi Puig-porret, un certamen que impulsa la creació i divulgació de noves propostes musicals. El guanyador es donarà a conèixer durant l'edició d'enguany del Mercat, que se celebrarà del 14 al 18 de setembre, i tots aquells músics que vulguin participar-hi ja poden enviar els seus projectes.
Text: Redacció. Fotos: Xavier Mercadé.
La nova edició del Premi Puig-porret 2016 estarà oberta fins al 9 de setembre. El guanyador es donarà a conèixer al concert inaugural del MMVV 2016, rebrà una remuneració de 10.000 euros i podrà actuar a l'edició 2017 del Mercat. 

El certamen està destinat a grups i artistes catalans o residents a Catalunya de tots els estils musicals excepte de música clàssica. La resta de bases del concurs les podeu consultar aquí

Festa de balls per salvar el món
El dimecres 14 de setembre la Carpa Negra acollirà l'estrena del Premi Puig-porret atorgat l'edició passada, l'espectacle Festa de balls per salvar el món. Es tracta d'un musical multidisciplinar i interactiu amb el públic. El repertori estarà basat en cançons populars del segle XX, totes ballables, que coincideixen amb alguns canvis històrics: les primaveres àrabs, el 23-F o la crisi econòmica a ritme de "Gagnam Style" o "Saturday Night". És un espectacle de Joan Colomo, Miquel Àngel Blanca (Manos de Topo), Sara Fontán, Edi Pou, Jordi Vílchez i Maria García Vera.