Bolvir reunirà les dues bandes la nit del 6 d'agost

Lax'n'Busto i Obeses,
a punt per al festival B!

Si la primera edició del festival B! de Bolvir va reunir Blaumut, Brams i Bonobos, de moment es manté l'esperit 'b' de la programació i enguany els protagonistes són Lax'n'Busto i Obeses. La cita de la Cerdanya se celebrarà el 6 d'agost i l'entrada és oberta a tothom!
Text: Sandra Tello. Fotos: Juan Miguel Morales i Andreu Robuster
Alçats per la crítica dels Premis Enderrock 2016 com a millor artista de l'any, Obeses prediquen un rock glamurós allà on van. El tercer disc Monstres i princeses (Música Global, 2015) marca el compàs dels directes. L'àlbum està ple d'himnes des de "Nata muntada", "Brindem, brindem", "Ens hem alçat"... Podríem seguir així fins a anomenar-les totes. Però tampoc heu d'oblidar Obesisme il·lustrat (autoeditat, 2011) i Zel (Música Global, 2013) si voleu anar amb les cançons prèviament escoltades i cantar-les a l'uníson amb la banda.



Si parlem d'himnes, Lax'n'Busto han marcat diverses generacions amb les seves cançons. Els del Vendrell compleixen 30 anys dalt dels escenaris i de fet, han anunciat una aturada indefinida després d'un últim concert a la sala Razzmatazz de Barcelona el 4 de novembre. "Miami Beach", "Més que la meva sang", "Que boig el món", "Llença't"... Tres dècades de molta activitat. El 6 d'agost se'ls podrà escoltar en format elèctric, una nit rockera de principi a fi.



El festival B! de Bolvir és d'entrada gratuïta, una proposta cultural enmig de la Cerdanya a ple estiu per apropar a bona música dels Països Catalans als joves de la comarca.