Aquest diumenge 30 d'octubre és una de les últimes oportunitats per veure'ls en directe a les Fires de Sant Narcís

Teràpia de Shock diu adéu als escenaris

Teràpia de Shock s'acomiada dels estudis i els escenaris aquest desembre després de 10 anys als escenaris. El grup ho ha anunciat amb una carta per als seus seguidors a les xarxes socials. Només queden tres concerts per gaudir del directe dels garrotxins: a les Fires de Sant Narcís (30 d'octubre, La Copa a les 23 h), a Barcelona (10 de novembre) i a Olot (3 de desembre). 
Al text, la banda anuncia que farà "una parada indefinida" a final d'any. És per això que les seves tres últimes cites en directe agafen un nou significat: seran el 30 d'octubre a les Fires de Sant Narcís de la capital gironina, el 10 de novembre a Barcelona i la definitiva a casa, el 3 de desembre al Teatre Principal d'Olot.

"Ha arribat el moment d’agafar-nos un respir i poder mirar tota aquesta trajectòria amb una mica de perspectiva. D’aquesta manera podrem mirar enrere, veure tot el que hem fet i assimilar-ho amb calma. Han estat deu anys molt intensos, sense cap interrupció, i aquesta parada també ens anirà molt bé per descansar i carregar les piles", deia la banda en el text, que afegia que "no tenim res definit i no sabem què passarà".

A 10 anys (RGB Suports, 2016), disc estrenat ara fa uns mesos, els garrotxins feien una mirada retrospectiva i recollien catorze cançons de la seva discografia. Algunes d'aquestes cançons, com era el cas de la més popular, "Sense tu", les van tornar a enregistrar per a l'ocasió. A més, Teràpia de Shock van escriure una nova peça per a l'ocasió, "A prop".