Avancem el tema "Els secrets" del seu proper disc

Les cançons des dels afores de Renaldo & Clara

'Els afores' (BankRobber, 2017) serà el nou disc de Renaldo & Clara, la banda encapçalada per la bandautora Clara Viñals. El 17 de febrer la formació lleidatana publica el seu segon disc d'estudi, una nova dosi de folk-pop de baixa intensitat i alt poder de seducció.
Text: Oriol Rodríguez / Elisenda Soriguera. Fotos: Noemí Elias
Les últimes notícies discogràfiques que havíem tingut de Renaldo & Clara havien estat compartides amb Xavier Baró, amb qui havien publicat un EP conjunt, Xavier Baró i Renaldo & Clara (BankRobber / Grans Records, 2016). 

La setmana vinent publiquen un nou llarga durada, tres anys després d'haver debutat amb Fruits del teu bosc (BankRobber, 2014), i a EDR n'estrenem una de les cançons, titulada "Els secrets":"Ens venia de gust fer un disc més fresc i lluminós que l'anterior. L'hem gravat i mesclat a l'estudi de Víctor Ayuso, que és com la segona casa del grup. Això ens ha permès dedicar-hi tot el temps que hem volgut fins a trobar el que ens agradava", explica Clara Viñals.

Aquest és un treball més lluminós amb unes lletres que poden semblar més objectives i menys introspectives: "En realitat totes les lletres són subjectives perquè estan cantades des d'un punt de vista personal. Però certament en algunes cançons he tingut ganes d'escriure d'una manera més objectiva, fent la descripció d'una situació o d'un estat d'ànim sense opinar, explicant-ho tal com és".

Presentació al BarnaSants

La presentació en directe serà el dissabte 11 de març a l'Auditori de Barcelona en el marc del BarnaSants. Aquesta vegada el format variarà respecte a gires anteriors: actuaran en format de quartet. Acompanyaran la cantant i guitarrista Hugo Alarcón (teclats i guitarra), Víctor Ayuso (baix) i Lluís Bestard (bateria). "Tenim moltes ganes de tocar en directe els nous temes i de retrobar-nos amb la gent que ens segueix", comenta Viñals.