Estrenem en exclusiva la cançó que han preparat per a aquestes festes, titulada "Torna a ser Nadal"

Un Nadal valent
amb Macedònia

La tercera generació de Macedònia va creixent, i el 2016 s'acomiadaran per donar el relleu a una nova generació de fruites. Les cinc noies han publicat enguany 'El món és per als valents' (PromoArts Music), i arran de l'èxit obtingut aquest divendres 27 publiquen una capsa de regal que inclou una reedició d'aquest disc, el segon volum de cançons per interpretar en karaoke, una targeta dedicada i una cançó inèdita (una nadala). És una capsa ideal per demanar als Reis d'Orient. EDR s'ha avançat a la carta i estrena aquest nou tema enregistrat a veu i piano i titulat "Torna a ser Nadal". 
Text: Sandra Tello. Fotos: La Fotogràfica
El creador, impulsor, compositor i productor del grup, Dani Coma, explica que, com a creador, la màgia de Nadal el fascina: "Tot el que ens arribem a inventar i creure perquè aquests dies siguin màgics, i ho acaben sent. L'obra de teatre que teixim per aquestes dates". Així ha nascut "Torna a ser Nadal": "Em venia molt de gust fer una nadala no religiosa que parlés dels elements, que descrivís l'ambient". 


És la segona vegada que Macedònia canten a veu i piano, una manera diferent de presentar un tema nadalenc, ja que la formació en té unes quantes a la discografia: "Tenia ganes de sacsejar i canviar. Ens agrada el so Macedònia, però volíem fer una cosa diferent, elegant, i treballar amb piano només ho havíem fet amb la primera generació". Perquè encara sigui més màgica, s'hi han sumat les veus d'un cor de nens i nenes dirigit per Marta Garcia, de l'escola de música de Bellaterra El Musical.

"Torna a ser Nadal" es podrà adquirir a partir d'aquest divendres 27 en una capsa de regal que també inclou una reedició del disc El món és per als valents (PromoArts Music, 2015), el segon volum del karaoke Canta com una Macedònia (PromoArts Music, 2015) i una targeta dedicada per una de les cinc fruites. 


La valentia és el valor central al voltant del qual s'ha forjat el darrer disc de la formació familiar que ara reediten, però també hi ha cançons que parlen de la por, l'esforç, les il·lusions i les ganes de viure. És la tercera referència de les actuals integrants del projecte, les quals han evolucionat qualitativament disc rere disc. A El món és per als valents Coma s'ha endinsat en diversos estils musicals per ensenyar nous gèneres al públic familiar.