Estrenem el videoclip "Una altra vida" del seu primer disc, 'Mai és massa'

Una nova mirada musical de Frank Montasell

El guitarrista Frank Montasell, membre de Marina BBface & The Beatroots i músic de propostes com Llúmia i Sol Lagarto, emprèn una carretera paral·lela per presentar el seu primer disc en solitari. Titulat 'Mai és massa' (DiscMedi, 2016), es passeja pel pop-rock, el soul i el funk. Sortirà a la venda el 19 de febrer en format digital (i el 26 a les botigues físiques), però abans a EDR avancem el videoclip d'un dels temes: "Una altra vida". 
Text: F. A. i S.T. Fotos: Juan Miguel Morales
Frank Montasell és d'aquelles persones que sense música no podrien viure. L'ha acompanyat tota la vida i segons explica "hi ha discos i cançons que ens recorden qui som i d'on venim". Per a ell, Michael Jackson va ser el primer, seguit d'AC/DC i Supertramp

 
Mai és massa (DiscMedi, 2016) és el seu primer disc en solitari, però el considera un pas més en la seva trajectòria: "És com una continuació de la meva carrera. L’evolució és com el temps, que es dilata i es contrau capritxosament. Ara sento que faig un pas lògic que feia temps que necessitava: defensar les meves cançons amb la veu". 

Pop, rock, funk i soul es posen al servei d'un disc "com els d'abans, amb una secció de vents, cordes, cors femenins i col·laboracions de luxe, realitzat amb molta cura fins a l’últim detall”. El disc arribarà a les botigues el proper 26 de febrer i en format digital a partir del dia 19.