El 14 de març publicaran el seu primer llarga durada, titulat 'Llarga vida al tarannà'

Power Burkas, punk cerimoniós

El punk garatger de Power Burkas treu pit al seu primer disc, 'Llarga vida al tarannà' (BCore Disc), amb un títol molt eloqüent i cerimoniós. El to solemne equivaldria a la grandesa de l'expressió llatina 'per saecula saeculorum', però en català, i ben clar, conviden a corejar: 'Llarga vida al tarannà que ens hi fa ser avui i demà'. L'àlbum sortirà a la venda l'11 de març, i a EDR recollim les cançons que ja han avançat.
Text: Redacció. Fotos: Ivan Caster


Amb membres d'Ohios i Tidal Waves, i fruit de la connexió entre Osona i Menorca, neix Power Burkas. La seva joventut denota frescor i sons desinhibits. Desacomplexats i provocadors ja amb el nom del grup, l'any 2013 van començar a escriure cançons que van autoeditar en un demo, EP i cassette.Llarga vida al tarannà
(Famèlic / BCore Disc) sortirà a la llum el 14 de març i ha estat enregistrat a foc lent, amb la producció del guitarrista Joan Peiron (FP). Amants del garage, el punk vuitanter, el power pop i el posthardcore, són hereus d'un ventall de referents que va des de Fugazi, The Velvet Underground, Minutemen, The Beatles, SonicsJawbox fins a Els Surfing Sirles i Tröpical Ice Land.