Sortegem 10 entrades dobles per al concert del 5 de maig a la sala Bikini

L'explosió primaveral de Màia

La veu pop de Marina Prades explota la seva capacitat vocal al tercer disc de Màia, 'Esclat' (Música Global, 2017), on disfressen de catalans hits americans, gràcies a la producció d’Oriol Padrós. El disc ja està disponible en format digital i sortirà en físic el 5 de maig, dia que el presentaran en directe a la sala Bikini de Barcelona. A EDR sortegem 10 entrades dobles per a la cita.
Text: Andrea Romanos. Fotos: Marta Escolà
L'aventura de Màia va engegar l'any 2012 quan Gus Wallin i Marina Prades es van conèixer al web Atiza, recorda ell: “Una mena de Tinder musical on els músics tenen informació, compren i venen instruments i s’enamoren musicalment per fer realitat tot tipus de projectes”.

Al cap de poc temps van incorporar al grup Lluís de Puig, que ella coneixia del Conservatori de Música, però després d'uns anys com a trio fa uns mesos que De Puig va decidir emprendre altres camins, així que Màia ha tornat a ser un duet com a l’inici. Després del debut Miracles ambulants (DiscMedi, 2014) i del segon Estels a les butxaques (DiscMedi, 2015), amb el tercer lliurament han volgut "trencar l’arrel de pop suau" anterior.La producció d’Oriol Padrós és un element clau, com diu Wallin: “Vam decidir fer i vestir cançons amb un so més proper a les grans produccions anglosaxones. Crec que l’Oriol ho ha aconseguit, i no era gens fàcil. És un màquina, és un productor molt bo”.

Tot i que amb el so electropop podran sonar més a ràdios i televisions, l’objectiu de Màia “és i serà sempre l’escenari”. Esclat té un missatge positiu: “Parla d’un moment en què la por no hi té cabuda; quan els teus àtoms estan tan calents que arriben al punt d’esclatar d’amor”. És per això que a EDR sortegem 10 entrades dobles per al concert de presentació que el grup farà el 5 de maig a la sala Bikini de Barcelona. Si hi vols anar, participa omplint aquest formulari. Sort!