El 10 de novembre se celebrarà la final en directe a la sala Apolo de Barcelona

Coet, Est Oest i Roig!, finalistes de la XV edició del Sona 9

Coet, Est Oest i Roig! es disputaran el primer premi del concurs a la final del dimarts 10 de novembre a la sala Apolo de Barcelona, en una gala on també actuaran Pantaleó, guanyadors del premi Joventut de del Sona 9 2014. Les invitacions a la final del Sona 9 ja es poden aconseguir omplint aquest formulari
Text: Redacció. Foto: Arxiu EDR
Coet (rock > Sant Boi de Llobregat), Est Oest (pop-rock > Vic) i Roig! (pop-rock > Manacor, illes Balears) són els tres grups que han superat amb bona nota totes les proves del concurs i que s’han classificat per a la gran final de la 15a edició del Sona 9, que se celebrarà el proper dimarts 10 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

Les portes de la sala s'obriran a les 19.30 h i la final començarà puntual a les 20 h. La gala de la gran final del Sona 9 2015 tindrà tres parts ben diferenciades. A la primera actuaran els tres grups finalistes: Coet, Est Oest i Roig!. A la segona, i mentre el jurat decideixi el veredicte final, es podrà gaudir de l'actuació de Pantaleó (Premi Joventut 2014), que presentarà les cançons del seu primer disc, Reina Victòria (Petits Miracles).

El nom del grup guanyador del Sona 9 es farà públic durant l’entrega de premis que es realitzarà quan s'acabin totes les actuacions, a la part final de la festa.

El programa Sona 9 d'iCat.cat transmetrà la final en directe i donarà a conèixer el guanyador del Sona 9 2015.