Premis Enderrock
en xarxa

 
Per Elisenda Soriguera. Foto: Xavier Mercadé.
Els Premis Enderrock 2014 arriben amb moltes novetats: la primera és que finalment la petita pantalla emetrà en directe la gala dedicada a la música catalana. Serà a través de La Xarxa, i per tant, una vintena de televisions locals oferiran la Nit Enderrock amb una cobertura nacional. El Canal Terres de l'Ebre podrà veure com Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries recullen el Premi Enderrock per votació popular a la millor cançó folk, de la mateixa manera que els maresmencs d'Ebri Knight agrairan que M1TV també emeti la festa, i els televidents vallesans podran veure l'actuació i els premis de La Troba Kung-Fú.

És una gran notícia, com ho va ser que l'any passat Televisió de Girona oferís una realització en directe seguida massivament en streaming a través del web de l'Ajuntament de Girona i des d'Enderrock.cat. Enguany la connexió via internet també es repetirà, però amb l'afegitó que el diari NacioDigital.cat també s'hi suma. Són més finestres per fer possible que la música sigui la gran protagonista dels premis anuals de la música catalana atorgats pel públic i la crítica de la revista musical Enderrock.

I també és especial tothom que participa als Premis Enderrock, començant per la complicitat dels presentadors de la gala, Xuriguera i Faixedas, i passant per les desenes de convidats que entregaran els guardons (Toni Puntí, Anna Roig, Caïm Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Gina Tost, The Mamzelles, Gisela Puntí, Joan Masdéu, Joana Serrat, Alguer Miquel –Txarango–, Màrius Serra, Cris Juanico...) i per totes i cadascuna de les persones i institucions que fan possible la festa, des del suport de l'Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya fins el patrocini d'Estrella Damm, i el suport de la tota la indústria musical catalana.

Comença el compte enrere. Us convidem a seguir la festa en directe, gaudir-ne per la televisió o seguir-la en streaming. Sigui com sigui, ja ha arribat la gran Nit dels #PremisEnderrock 2014.