EDR : La Mina rapeja en català

Des de l'objectiu

Manel, No Sinner, Lee Fields, Adrià Puntí, Femení i Singular, Estopa, The Awakening i The Mission

 
Text i fotos: Xavier Mercadé
Després del seu pas aquest estiu pel Festival Grec, Manel (1) van tornar a Barcelona per presentar de nou les cançons de Jo competeixo (Warner/DiscMedi, 2016) al Teatre Tívoli de Barcelona els dies 10 i 11 d'octubre.

A No Sinner (2) hi ha actitud, presència i una molt bona veu, però encara els falten cançons que quedin a la memòria. Temps al temps, de moment els vam poder veure en la distància curta de la sala Rocksound la nit de l'11 d'octubre.

Lee Fields (3) acompanyat de la seva banda The Expressions va omplir de soul i sons negres l'escenari de la sala Apolo la nit del 13 d'octubre.

El músic saltenc Adrià Puntí (4) va presentar l'espectacle Puntí i punt al El Born CCM (Barcelona) en el marc del cicle Born de Cançons el 14 d'octubre. Ell sol amb guitarra i piano va seduir el públic, que havia exhaurit amb anticipació totes les entrades. La mateixa nit el cicle de concerts CurtCircuit va presentar a la sala Bikini el concert Femení i singular, basat en les veus femenines amb les actuacions de Bad Gyal (5) o Flamingo Tours (6), entre moltes altres.

La banda de Cornellà de Llobregat Estopa (7) va tornar a omplir un Palau Sant Jordi la nit del 15 d'octubre per acomiadar la gira Rumba a lo desconocido, amb un nou èxit de públic.

Nit de sons foscos i en clau vuitantera a la sala Bikini la nit del 16 d'octubre de la mà dels novells The Awakening (8) i els clàssics The Mission (9) en la gira amb què celebraven els seus primers trenta anys als escenaris.