Escolta un avançament del seu nou disc, 'On seràs demà?'

Joan Dausà ja és aquí

Comença el compte enrere per al segon disc de Joan Dausà, titulat 'On seràs demà?' (RHRN, 2014), que arribarà dimarts vinent 15 d'abril a les botigues. Després de l'èxit que el bandatutor de Sant Feliu de Llobregat va aconseguir amb el seu debut, 'Jo mai mai' (Cameo, 2012), presenta una nova tongada de cançons que ja ha estrenat en directe al Festival Strenes. A EDR avancem dues cançons del nou disc: "Teo va a l'escola" i "En veu baixa".
Text: Elisenda Soriguera. Fotos: Xavier Mercadé/Arxiu Joan Dausà
Joan Dausà avança dues cançons del seu segon disc On seràs demà?, que ja ha interpretat en directe i que, per petició popular, han quedat formalment enregistrades.

"Teo va a l'escola":
"Molts nens i nenes tenen la sort de tenir uns pares com a referents, a qui copiar, seguir o imitar. D’altres no la tenen, aquesta sort... Un d’ells és en Teo", explica Joan Dausà en referència a la cançó protagonitzada pel nen pèl-roig."En veu baixa":
"Parla d’aquells moments en què l’angoixa i la por es fan presents, i necessitem dormir amb el llum encès, com quan érem nens", assegura Dausà.Les dues estrenes d'EDR se sumen a altres avançaments que ja s'han anat fent. Una de les cançons del disc que els seguidors ja han pogut escoltar és la que li dóna nom, "On seràs demà?": "De vegades l'obstinació per retenir el que ens agrada ens fa no poder-ne gaudir del tot. Potser la clau és acceptar que quan ja no hi sigui, hi haurà una bellesa igual i millor. És el que passa quan girem un calidoscopi", comenta l'autor.
 

El nou CD de Joan Dausà s'ha enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona amb la producció de Santos Berrocal i Fluren Ferrer. Sobre el tema "Quan ens creuem", Dausà explica: "Té una col·laboració de luxe (Sidonie) per a una cançó que deixa a les mans del destí (i per tant hi confia) el fet que el que desitgem acabi passant".Per anar desvetllant les noves cançons als seus seguidors, el músic santfeliuenc ha presentat un vídeo-àlbum dirigit per Dani de la Orden amb la col·laboració de l'actriu Aina Clotet. És un curtmetratge de menys de deu minuts en el qual se suma com a banda sonora l'avançament de fragments de cinc de les noves cançons: "També sóc jo", "Se't veu tan fràgil", "Més enllà", "Que no s'acabi mai" i "On seràs demà?".