La cantant estrena nou àlbum i el primer videoclip del seu nou treball en solitari

Edna Sey, soul de vena africana

La també integrant del trio The Sey Sisters reprèn la trajectòria en solitari amb el seu nou àlbum, Stay Focused (RGB Suports, 2018), que es publica avui 11 de maig. Després de les dues cançons que vam avançar des d'Enderrock.cat, arriba acabat de sortir del forn el primer videoclip de la seva nova aventura discogràfica.
Autor: Helena Martín. Foto: Arxiu artista i Gerard Mercadé
Edna Sey està de celebració per la sortida del seu nou àlbum, Stay Focused, que llança avui juntament amb el videoclip de "Celebrate It", un tema que segons la cantant és una manera de celebrar i "trobar moments bons en tot el que ens passa". 


L'artista explica que en aquest disc s'hi poden trobar els dos vessants de la marca Edna Sey: soul a l'americana, i la seva vena més africana. Després de la sortida del seu primer EP, Just Being Myself (autoeditat, 2015), amb quatre cançons, ara Sey s'aventura amb un nou treball discogràfic més obert i amb més experimentació que els temes de The Sey Sisters. Tot i això, l'artista afirma: "Continua sent música negra, mostra una visió pròpia del soul i de la meva herència afromusical". Edna Sey explica que aquest nou àlbum és la seva carta de presentació oficial, la seva manera de presentar qui és i què canta, una manera de "centrar-se", tal com defineix el nom del disc, que en català significa 'centra't'. Confessa que ha estat un procés d'autodescobriment en què ha volgut plasmar un missatge d'amor i positivitat.

De fet, les cançons del nou àlbum giren al voltant d'una reflexió vital: si et centres i saps què vols fer, sabràs cap on anar. Edna expressa: "Actualment tenim molts estímuls i acabem sense fer res", i diu que ens cal "fer un clic" per aïllar-nos i veure què és el que realment ens mou a la vida. 

Per poder estendre aquest missatge, Edna Sey passarà pels escenaris del Festival de Pedralbes, pel Jamboree i per moltes altres sales del territori català que s'anunciaran a través de les seves xarxes socials.