El músic estrena el videoclip de "Summerbreeze", de l'àlbum 'Summer Wildfire'

Brisa d'amor primerenc al nou videoclip de Marc Grau Jr

Quan el teu pare és Marc Grau, icona del rock català dels anys 80 i 90, portes la música a la sang. Aquest és el cas de Marc Grau Jr., que amb aquest el llegat musical i després de formar part de bandes com Los Rotos i Pares, va animar-se a tirar endavant un projecte en solitari. El resultat va ser un àlbum de debut que el músic va publicar el setembre de l'any passat i que porta el nom de 'Summer Wildfire' (Fanatic Music, 2017). Ara estrena el segon videoclip, que il·lustra la cançó "Summerbreeze". 
Text: Helena Martín. Fotos: Arxiu Marc Grau Jr


Segons explica el mateix Marc Grau Jr., aquest lyric video "neix del desig de reflectir en un suport adient la imatgeria cabdal dels paisatges i persones que van acompanyar la creació de les cançons del disc". Tal com es pot veure a l'audiovisual, el tema recull imatges evocadores de l'estiu, amb el mar i la brisa com a elements fonamentals de la temporada estival, i parla de la intensitat del primer amor, que Grau defineix com a "rotund i intens". 

El músic afegeix que és "totalment DIY", és a dir, "do it yourself" ("fet per ell mateix") ja que va encarregar vídeos a amics seus per realitzar-lo i va demanar a la seva amiga Anna Comet que en fos la protagonista. Les imatges que hi apareixen estan gravades a Cadaqués, Menorca, el barri del Guinardó i Cadaqués. Serà precisament al municipi costaner de l'Alt Empordà on el músic oferirà un dels concerts d'estiu, el 9 d'agost a l'espai de La Frontera i acompanyat de Cold Hands.