Estrenem el clip de la cançó "Boig", el segon single de l'àlbum 'Buona sera signorina'

Oda a la infantesa al nou videoclip de Filippo Landini

Feia cinc anys que Filippo Landini no publicava cap referència fins que, a principi del 2018, la banda va agafar embranzida per llançar el seu últim disc, Buona sera signorina (Picap, 2018). En aquest elapé, més madur però amb la mateixa energia positiva que caracteritzava el grup en treballs anteriors, els de Canet de Mar han tornat a aterrar carregats de bones vibracions. 
Redacció / Enderrock
Després dels avançaments de les cançons "Ciao ciao", "Cançons dels anys 80" i "Boig", senzills que vam estrenar en exclusiva a Enderrock.cat, ha arribat l'hora de donar pas a l'audiovisual. El videoclip del tema "Boig", segon single de l'àlbum, ja és aquí per encomanar-nos de bon rotllo l'inici de desembre. "És una cançó que va sorgir de manera totalment improvisada. Vaig decidir escriure una cançó que fos senzilla i alegre, i en va sortir aquest tema, que parla de la meva filla i de com em fa tornar boig", explica el guitarrista i compositor del grup, José M. Duque. Amb aquesta sensació en ment, Duque argumenta que la tornada resumeix a la perfecció el missatge del tema: "Ja no fa por la foscor, ara que sé que en el teu cor mai no es pon el sol". 

Aquesta oda a la infantesa, que mostra alhora l'amor de Duque cap a la seva filla, no podia ser representada d'altra manera que amb un videoclip que reflectís la llibertat i l'alegria pròpia dels infants. Centrat en un grup de nens i nenes que juguen despreocupats al parc i que ballen a la platja, el videoclip és tota una descàrrega de tendresa i jocs inquiets. 

Tot i que els membres del grup asseguren que "és una de les cançons més diferents del disc i la que té menys estil 'filippo'", també és un dels temes amb més èxit de Buona sera signorina i, sense cap dubte, un dels més alegres.