Aquest dimecres es va estrenar el videoclip de «Com fulles d'un arbre», del projecte en solitari del guitarrista Oest de Franc

Oest Trip ens convida al seu nou viatge lisèrgic

Psicodèlia i anys seixanta són l'origen del nou projecte d'Oest de Franc, Oest Trip, un nom que remet directament a les experiències lisèrgiques de la generació hippy. Tanmateix, el guitarrista sabadellenc assegura que no li cal consumir cap mena de substància per produir les seves cançons, que beuen de la predilecció pels grups de l'edat daurada del pop com els Beatles, els Beach Boys o Jimi Hendrix. Dimecres vam estrenar el videoclip de "Com fulles d'un arbre".
Text: Enderrock. Fotos: Helena Torrent


Al disc homònim d'Oest Trip hi trobem cançons que parlen de temes com l'amor i el pas del temps, des del punt de vista de l'autocrítica però també amb un toc d'optimisme de cara al futur. El videoclip és un bon exemple de les imatges de llum i foscor i de connexió amb la natura que transmeten els temes de la banda. "Una cançó per perdre-li la por a estimar" segons el mateix Oest.

Avui divendres 8 de febrer el grup presenta el nou disc a la Fnac Arenas de Barcelona, i ja han anunciat una nova data: el 5 d'abril seran a l'Estruch de Sabadell. El 26 d'abril, en el marc del festival Strenes de Girona, Oest Trip acompanyarà Gerard Quintana en el seu espectacle de versions de cançons prohibides per la censura, entre les quals hi ha temes de John Lennon, la Velvet Underground Serge Gainsbourg.