El passat dimecres 6 es va estrenar cançó i videoclip de l'artista d'Almussafes, que aquest dissabte 9 de març actua al BarnaSants

Tesa, la rapera «rural» per excel·lència

Una de les raperes valencianes més cotitzades i que sens dubte encapçala la potent escena de música urbana del País Valencià ens presenta nova cançó i nou videoclip. "Rural" és el tema que dona títol al seu segon disc, que es publicarà el pròxim 22 de març. Dimecres dia 6 vam estrenar en exclusiva aquest primer avançament de Rural (Halley Supernova, 2019).
Text: Enderrock. Foto: Peter i Pablo Assensi.


Des d'Almussafes, al País Valencià, Tesa defensa el ruralisme afirmant que és als pobles on més vives es mantenen les tradicions i on més fortes són les arrels i les connexions amb la terra i la llengua. Ja en cançons del disc anterior com "Sóc de poble" la rapera mostrava aquest orgull de la vida rural, reivindicant el fet de pertànyer a un lloc petit on tot i que sembli que no hi passa res, hi ha molta vida.

El feminisme és una de les altres grans consignes que l'artista llança amb les seves cançons. Segons ella, les constants de les quals parteix a l'hora de fer música són Arrels, Feminisme i Festa. D'aquest AFF en brollen composicions que barregen influències, del hip-hop clàssic a la música electrònica, a més d'altres sonoritats urbanes. La producció d'aquest segon treball ha estat encarregada a Mark Dassousa, el productor que s'ha endut el Premi Trayter als Premis Enderrock 2019.

La d'Almussafes no podia deixar escapar l'oportunitat d'actuar aquesta setmana de clara mobilització feminista. Aquest dissabte 9 de març tindrem Tesa dins la programació del BarnaSants, concretament a la Llaieltat Santsenca del barri de Sants.