Per Xavier Mercadé

Enderrock Sona, Xarim Aresté, Balck Music Festival, Slash amb Myles Kennedy, Belako, Crystal Fighters i Mr. Sipp

L'Enderrock Sona del mes va portar a l'Antiga Fàbrica Damm la tarda del 7 de març algunes de les protagonistes del setè volum del disc 'Dones i Cançons' encartat a la revista Enderrock 286, amb les actuacions de Mariona Aupí, Anaïs Vila i Gerard de Pablo i Rusó Sala. Després ens vam acostar fins a La [2] a gaudir de la presentació del nou disc de Xarim Aresté, El nus i altres mons (U98 Music, 2019).
Fotots i Text: Xavier Mercadé
El cap de setmana ens vam desplaçar fins a les comarques gironines per gaudir de la programació del Black Music Festival. Allà vam poder veure a Postmodern Jukebox a l'Auditori de Girona i a James White Experience a la sala Yeah Indie Club, el divendres 8 de març. L'endemà no ens vam perdre les actuacions de Tribade al Parc Central i els espatarrants Vintage Trouble a la sala La Mirona de Salt.

El guitarrista de Guns'N'Roses Slash va tornar a unir forces amb el vocalista Myles Kennedy i amb la banda The Conspirators i van oferir una gran nit de rock'n'roll al Sant Jordi Club la nit del 12 de març.

Dijous 13 de març va ser una jornada farcida de concerts. Primer vam anar fins al Poble Espanyol per veure com els bascos Belako es menjaven amb patates els festeros britànics Crystal Fighters. Després la moto ens va portar fins a La [2] de l'Apolo, on el bluesman nord-americà Mr. Sipp donava tota una lliçó de categoria amb la seva guitarra.