Estrenem "Carrer Galàxia", la nova cançó del grup de Montcada i Reixach

Un bocí d'estiu es cola a la nova cançó de L'Home Invent

En ple març, però amb el cap a una altra banda. Qui no pensa en les vacances durant l'any laboral? L'Home Invent ens adverteix que no hi ha res dolent en el fet de somiar en l'estiu i ho fa amb el primer avançament del seu primer disc, Abrera-Mura (U98 Music, 2019). La banda de Montcada i Reixach, encapçalada pel guitarrista i compositor Fran Delgado, va estrenar a través d'Enderrock.cat la cançó "Carrer Galàxia", acompanyada d'un videoclip que ens farà venir ganes que arribi el juny.
Text: Enderrock. Foto: Carles Rodríguez i arxiu de l


El debut de la banda que es va endur el premi Èxit i el de Votació Popular a la final del Sona9 2018 arribarà aquest proper divendres 29 de març. Tot i que el disc està enregistrat des del 2017, serà ara, un cop el grup ja ha passat tota l'etapa del Sona9, quan es publicarà. Abrera-Mura (autoeditat, 2019) ha estat postproduït per Carlos Manzanares i introdueix un univers de pop enèrgic amb pinzellades d'indie, tornades poderoses i lletres reflexives i iròniques al mateix temps.

La cançó, que vam estrenar el passat el passat dilluns 11 de març, és un al·legat a la "visió més prosaica de la vida estival". Fran Delgado ho explica de la següent manera: "No ens passem totes les nits ballant i veient sortir el sol a la platja, tot i que quan ho fem és meravellós. Però l’estiu són més coses: és saltar-te els horaris establerts, passejar amb xancletes, fer la migdiada quan normalment no la fas...". El videoclip transmet aquesta sensació de relax i vitalitat amb imatges d'un estiu en família a la platja, a la muntanya i als festivals musicals més calorosos.

La primera vegada que vam poder veure en directe aquestes noves cançons de L'Home Invent va ser el passat dimarts 12 de març durant la presentació del Sona9 2019 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.