L'organització del festival publica un vídeo per avançar detalls sobre el concert inaugural del 30 de març

«El sol a tocar», la pista per saber qui tocarà al terrat de l'Strenes

Un dels moments més esperats de l'activitat musical gironina és descobrir l'artista que inaugurarà el festival Strenes amb el ja tradicional concert sorpresa al terrat de de l'Oficina de Turisme del Pont de Pedra de Girona. La resposta és cada cop més a prop, avui l'organització del festival dona una pista a través d'un videoclip que simula un telenotícies nord-americà.
Text: Enderrock. Fotos: Xavier Mercadé.


L'audiovisual, protagonitzat per la periodista Maria Xinxó i els actors Sergi Cervera i Xavier Nicaise, escenifica una notícia d'uns informatius estatunidencs en què la conductora informa sobre un incident amb el sol i les aus migratòries a la ciutat de Girona. Segons afirma la presentadora, el proper 30 de març al Pont de Pedra de Girona "veurem per primera vegada el sol més a prop que mai".

Amb aquest clip, l'esdeveniment musical de la ciutat pretén avançar qui serà el músic que llançarà el tret de sortida de l'Strenes 2019, que es realitzarà del 30 de març al 5 de maig, i que des de fa uns anys porta un primer directe al terrat de l'Oficina de Turisme inspirat en el mític concert dels Beatles a les altures de l'Apple Corps de Londres. Per aquest acte, que s'ha convertit en un dels més multitudinaris del festival, ja hi han passat formacions com Sopa de Cabra, Love of Lesbian, Txarango i Els Catarres