La sortida del disc 'Flamarada' serà el proper 29 de març

«Resistir és vèncer», la nova cançó de la Dharma amb lletra de Jordi Cuixart

La Companyia Elèctrica Dharma va avançar el senzill del seu proper disc, titulat "Resistir és vèncer", una cançó que el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va escriure des de la presó en forma de poema i que ara el grup ha volgut traslladar al pla musical perquè formi part del seu proper disc. Durant l'enregistrament destaca la veu de Txell Bonet, parella de Cuixart, que recita la lletra de la cançó.
Text: Enderrock. Foto: Adrià Nebot, Paula Cadavid i Joel Fortuny
Aquest tema de candent reivindicació política és una de les cançons que formarà part de la 25a referència del grup, Flamarada (RGB Suports, 2019). Un clam que crida en defensa de les llibertats individuals i nacionals. Aquesta cançó, però, la vam poder escoltar el passat 28 de febrer, ja que la Companyia Elèctrica Dharma la va tocar per primera vegada a l'inici dels Premis Enderrock 2019. La van interpretar juntament amb Gemma Humet i el Cor Geriona, i també van pujar a l'escenari Marcela Topor, l'esposa del president a l'exili, Carles Puigdemont, i la germana de la consellera a la presó Dolors Bassa, Montse Bassa, amb un dels seus fills, en representació de l'Associació Catalana de Drets Civils.

Si vols veure com va ser el directe d'aquest emotiu i punyent tema, pots reviure el començament de la gala dels Premis Enderrock 2019 des d'aquest enllaç. El 12 d'abril la banda de Sants presentarà el seu proper àlbum en el marc del Festival Strenes de Girona.