El grup empordanès ha publicat una nova cançó amb videoclip

«Sin razón» és el nou crit de superació de Despit

'Que tengamos algún día algo para defender' és el que clama Despit a la seva nova cançó, que porta per nom "Sin razón" i que arriba acompanyada d'un videoclip. Amb aquest tema es dona per tancat el track list del seu primer llarga durada, Respostes (Halley Supernova, 2019), que es va llançar via Youtube el passat 4 d'abril.
Text: Judith Fierro. Fotos: Gerard Arbat.


Aquest nou tema que ens proposa la banda parla de la superació personal. De vegades ens trobem en situacions en què hem tocat fons, i de les quals sembla que no podrem sortir i això ens crea una gran frustració, però alhora el tema fa un crit a la perseverança, a no defallir. És un crit a la força interna de cadascú perquè surti, perquè, si s'hi posen totes les forces, la vida acaba obrint-te nous camins i et pot fer un gir i portar-te cap a noves oportunitats.

Despit es pot dir que que la perseverança mai no els ha faltat. El 2013 van crear el seu primer grup, El Tingladu, que de mica en mica va anar creixent i madurant musicalment, fins a acabar transformant-se, el 2016, en el grup tal com el coneixem avui. La primera referència de Despit va arribar un any després amb l'EP Fa molt temps (autoeditat, 2017), i enguany els emporadnesos arriben amb el seu primer disc, ple de noves sonoritats. Diversos artistes han col·laborat a l'àlbum, com ara Ferran Exceso.