El primer senzill sampleja "Alenar" de Maria del Mar Bonet

Manel torna «Per la bona gent»

Manel ha tornat. "Per la bona gent" és la nova cançó que ha publicat aquest matí el grup barceloní, que arriba acompanyada d'un videoclip en què els membres de la banda acaben d'arreplegar les engrunes d'estiu a un luxós complex hoteler. El tema conté un sampler de la cançó "Alenar" de Maria del Mar Bonet, inclosa en el disc del mateix nom editat l'any 1977 per Ariola. 
Text: Redacció. Foto: Mireia Grau.


El fragment cantat per Maria del Mar Bonet fa referència al títol del disc:

"Tres portes tinc a ca meva
obertes a tots els vents:
la que està oberta per tu,
l'altra per la bona gent"

De moment, i sense que la formació hagi comunicat nous detalls, només se sap que Manel prepara la sortida d'un nou treball, el cinquè disc d'estudi de la seva trajectòria, després de l'anterior Jo competeixo (Warner / DiscMedi, 2016), i de la reedició remasteritzada en vinil –coincidint amb el 10è aniversari de la publicació– d'Els millors professors europeus (Ceràmiques Guzmán, 2019).

Per ara, tot i no haver presentat cap nova cançó, el grup ja ha exhaurit les entrades de dos concerts que va anunciar fa uns mesos a través de les xarxes socials: el del 16 de novembre al Cruïlla de Tardor i el del dia 29 de novembre al Temporada Alta. Sí que es poden adquirir, en canvi, entrades pels directes del 9 de novembre a València, el del 23 del mateix mes a Tarragona i el del 28 de desembre a Lleida.