Per Xavier Mercadé

Billie Eilish, Temples, Eels, Festival Altaveu, Alice Cooper, Presentació MMVV i Festa per la Llibertat

Tot un fenomen de la generació mil·lennial, la nord-americana Billie Eilish va aconseguir esgotar les entrades pel seu concert al Palau Sant Jordi el 2 de setembre de 2019.

La psicodèlia dels britànics Temples va omplir la sala Upload del Poble Espanyol la nit del 5 de setembre.

L'endemà les passes ens van dur fins la sala Razzmatazz per assistir a l'actuació d'Eels. Després ens vam dirigir fins a la localitat de Sant Boi per gaudir dels concerts del Festival Altaveu entre els quals van destacar The Mani-las amb Maika Makovski al capdavant, el geni de la guitarra Wilko Johnson i l'ex Standstill Enric Montefusco.

L'intent de boicot per part del Partit Popular de Sabadell, no va entorpir l'actuació dels osonencs Obeses a la festa major de la localitat la tarda de dissabte 7 de setembre.

El shock-rock de l'històric Alice Cooper va convèncer en la seva actuació al Sant Jordi Club el diumenge 8 de setembre. Com a teloners hi van actuar els Black Stone Cherry.

L'edició 2019 del Mercat de Música Viva de Vic es va presentar a l'Antiga Fàbrica Damm la tarda del 10 de setembre amb petits tasts de les actuacions d'Aiala, Mazoni, Ferran Palau o Xavier Calvet entre d'altres.

Un any més l'avinguda Lluís Companys va ser l'escenari de la Festa per la Llibertat la nit de la Diada. En aquesta ocasió hi van actuar Mishima, Buhos i Rumba Gipsy Cat.