La referència del raper barceloní veurà la llum el 22 de novembre

Senyor Oca presenta «Bona Amiga»

El rap de la terra creix i es consolida a un ritme trepidant de la mà de Senyor Oca. El col·lectiu barceloní llançarà el tercer disc el proper 22 de novembre sota el nom d'EGA (Guspira Records, 2019), tan sols un any després de l'estrena de l'àlbum que va enregistrar en ser guanyador del Sona9 2017
Text: Anna Tisora. Fotos: Buen Javier


Aquest disc contindrà una mescla de rap en català, drum'n'bass i reagge marca de la casa, però també lletres reposades i més madurades que mai, assegura Sergi Sala, vocalista de la banda. A pocs dies del descobriment complet d'EGA, el raper avança un tema per anar agafant el ritme, es titula "Bona Amiga" i sona així. 

El videoclip, obra de Xavi Parce, fa elogi a un tema tan transversal com és l'amistat, en una lletra intensa i realista que es desentén dels riscos de l'autenticitat. "Vull connectar amb qui m’escolta, i no només fent i rapejant un seguit de frases que siguin boniques, sinó per tal de trobar un sentit més humà a les meves cançons", explica el cantant. Aquest missatge segueix el fil del disc, EGA, que segons el barceloní, és la part positiva del concepte ego i parla de creure en un mateix, d'autosuperar-se.

La sonoritat d'aquest primer avançament no és més que una pinzellada del que vindrà. Ritmes vertiginosos que sumen un component potent i festiu a la identitat de Senyor Oca que ja coneixíem.