Premis Enderrock de la Música Balear, Quique González, Els Catarres, Amaral, Marea, Star Mafia Boy, Mescaleros, Bad Gyal, Madball i Manolo García

El passat 28 de novembre es va fer la gala del lliurament dels II Premis Enderrock de la Música Balera. Pel teatre Xesc Forteza de Palma hi van passar les actuacions de Uc, Marala, Marta Elka, Jorra i Gomorra, Cabot i Formentera Badminton Fan Club.

El Palau de la Música va ser l'escenari el dia 27 de novembre de la presentació de Las palabras vivdas, el nou disc de Quique González dins la programació del Festival Mil·lenni.

El 29 vam pujar fins el Sant Jordi Club per viure el comiat de la gira Fins que arribi l'alba d'Els Catarres amb un concert que en va fer patir per l'afonia del cantant Èric Vergés al mig de l'actuació.

Al dia següent vam tornar a trepitjar la muntanya de Monjuïc per veure les actuacions d'Amaral al Sant Jordi Club i de Marea al Palau Sant Jordi. De baixada no ens vam poder estar de trepitjar la sala Rocksound pel bolos de marcat caràcter rocker dels catalans Mescaleros i la banda madrilenya Star Mafia Boy.

El primer de desembre va ser la data triada per Bad Gyal per oferir el seu segon concert a la sala Razzmatazz amb totes les entrades esgotades i organitzat pel Curtcircuit.

La banda de hardcore de Nova York Madball van fer tremolar les parets de la sala Razzmatazz II la nit del 3 de desembre.

L'endemà ens vam passar pel Teatre Tívoli a viure la segona de les set actuacions acústiques que Manolo García ens te preparades per aquest mes de desembre.