Per Xavier Mercadé

Joan Garriga, Christina Rosenvinge, La Casa Azul, Crim, The Toy Dolls, Tori Sparks, The Mothercrow i Pristine

Text i fotos: Xavier Mercadé.
El 16 de gener Joan Garriga i el Mariatxi galàctic va portar la seva verbena galàctica a les parets de la Sala La [2], per cortesia del Festival Mil·lenni. Unes escales més amunt, a la sala principal de l'Apolo, Christina Rosenvinge acomiadava la gira del disc Un hombre rubio (El Segell, 2018).

La Casa Azul va aconseguir volar sobre l'escenari de la sala Razzmatazz. El grup de Guille Milkyway va poder per fi presentar La gran esfera (Elefant, 2019) el dia 17 de gener, després de posposar el concert de l'octubre per la vaga general.

Gran nit punk a la sala Razzmatazz el dia 18 de gener amb els sempre infalibles The Toy Dolls i la confirmació dels tarragonins Crim.

La cantautora de Nashville Tori Sparks va oferir un concert-vermut el matí del diumenge 19 de gener al Lute Bar del barri de Sants.

Posar con a teloners a una banda com els barcelonins The Mothercrow és tot un problema per la banda principal. En aquest cas van ser els noruecs Pristine a la sala Sidecar de Barcelona el 22 de gener, que tot i mostrar un directe molt potent, no van saber superar la fúria de la banda de Karen Asensio.