La banda estrena un nou videoclip, que formarà part del disc 'El senyal que esperaves'

Els Amics de les Arts mostren «El meu cos»

Els Amics de les Arts estrenen el nou format de trio amb el disc 'El senyal que esperaves' (Música Global, 2020), que veurà la llum el proper 20 de març. Com a avançament, ens han regalat el videoclip del que serà el senzill de l'àlbum, "El meu cos".
Text: Èlia Gea. Fotos: Els Amics de les Arts.
]
Amb una aposta molt ballable, "El meu cos" és un compendi d'estils i influències que van des de la música disco fins a un funk parlat. El tema, a més, fa una picada d'ullet als seguidors, a la cultura pop i al seu propi recorregut de manera paròdica. La tornada és una declaració d'intencions energètica i encomanadissa: "El meu cos et vol a tu, vol anar per lliure". Fent virgueries de nou, el trio juga en aquest hit amb la sonoritat i l'estètica pop dels anys 80 i amb una lletra capaç d'ajuntar les nostres lluites internes amb universos alternatius.

El senyal que esperaves pretèn revolucionar la música que fins ara associàvem a Els Amics de les Arts: "Intenem que sigui una cosa divertida, engrescadora, i una mica diferent al que la gent ha sentit fins ara, però sense deixar de ser Els Amics", avançaven en una entrevista el passat octubre. Per a fer-ho, han comptat de nou amb Tony Doogan a la producció.