Presentem el nou videoclip de la banda trapera

P.A.W.N. Gang i Lildami ens conviden a la seva «TARAPiA DE GRUP»

P.A.W.N. Gang retornava per la porta gran fa dues setmanes amb un darrer àlbum titluat 'Oli d'uliba' (Delirics, 2020), onze cançons inèdites amb què recuperaven el seu lloc dins del panorama del trap en català. Presentem el videoclip de la cançó més introspectiva del disc, "TARAPiA DE GRUP", i la única que compta amb un artista convidat, Lildami. El tema, a més, es podrà sentir en directe per primera vegada a la gala dels Premis Enderrock el proper 5 de març a l'Auditori de Girona
Text: Èlia Gea. Fotos: Nil Ventura.


La cançó parteix de la instrumental de Marvin Cruz "Addicted" i la banda decideix construir els versos al voltant d'aquesta temàtica: les adiccions, tot i que no només en referència a les drogues. "En realitat va començar per parlar del tema de les adiccions i es va acabar portant cap a un costat més obscur", explica un dels membres del grup, Willfree.

"TARAPiA DE GRUP" és, com bé descriu el propi títol de la cançó, una peça en què els membres de la P.A.W.N. Gang, acompanyats de Lildami, s'obren els uns als altres en canal i parlen d'algunes de les situacions dures que viuen, des de depressions a adiccions. I ho fan en un videoclip fosc en què apareixen tots junts al voltant d'una taula, permetent que l'espectador i oient s'escoli als pensaments més obscurs i profunds dels membres de la banda.