Estrenem el vídeo d'«Alba», un clip de retalls d'arxiu que evoquen l'anhel d'estiu

Flashy Ice Cream es desfà a la llum de l'«Alba»

Flashy Ice Cream és una banda inquieta, fins i tot en temps de confinament. Aquestes setmanes està començant a descobrir el que serà el segon treball d'estudi: 'Don Gelato' (Delirics, 2020). "Celebro i bec" va ser la primera pista de l'àlbum que té previst veure la llum aquest juny. Estrenem en exclusiva el segon 'hit' per començar a refrescar la calor a la llum de l'"Alba"
Text: Anna Tisora. Fotos: Arxiu del grup.


Els dies s'allarguen, el sol comença a filtrar-se a les terrasses i balcons i les ganes d'estiu cada cop són més incontrolables, però, què ens espera aquest estiu? "Alba" pretén plasmar l'anhel que deriva de la situació incerta, la nostàlgia d'estius passats i de tot allò que aquest estiu sembla que no es podrà fer. Canta les expectatives i la nostàlgia de sentir-se lliures.

El nom, juga amb la metàfora de ser el nom d'una noia i alhora reflecteix el desig de viure l'albada d'un nou dia des d'algun racó del món, d'absorbir aquest sol que va treient el cap per deixar enrere una temporada complicada i il·luminar les noves oportunitats. "Alba" apareix acompanyada d'un videolyric fet de retalls d'imatges d'estius passats i videotrucades d'aquests dies, tot plegat combinat en un audivosual que destil·la nostàlgia i ganes d'estiu.