El sextet barceloní presenta el primer senzill amb col·laboració de Cesk Freixas

Kodala germina l'aventura amb Cesk Freixas

Kodala és un jove sextet de nois i noies que han aprofitat el confinament per transformar la seva capacitat creativa en un projecte musical. Els barcelonins han desenvolupat la presentació de la proposta via telemàtica, però asseguren que, tot i així, "han gaudit molt del procés i han crescut molt com a grup". I, ràpidament han aconseguit erigir-se com una de les agrupacions seleccionades dins el projecte Music Mentoring, una plataforma que impulsa i assessora els nous talents musicals amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona
Text: Enderrock. Fotos: Arxiu del grup.
Així, de mica en mica, Kodala ha anat prenent forma i ja té a punt el primer senzill: "Un nou món". El tema ha estat enregistrat des de casa i ha comptat amb la producció i suport de Xasqui Ten i Miguel Zamarripa. A més, la cançó suma una sortosa col·laboració amb el cantautor Cesk Freixas, que de primeres va acceptar la proposta i va confiar en les primeres passes de la jove banda. Estrenem en prímica "Un nou món":



El primer avançament de Kodala desprèn, sens dubte, bones vibracions. El sextet pinta un imaginari a partir de la il·lusió d'alçar el vol, de tornar a començar i viure el present. Una lletra energètica que flota entre la guitarra, la trompeta, el baix, la bateria i els teclats que conformen la banda barcelonina. El videolyric ha estat obra de Karu Borge i els dissenys de la portada i el videoclip, els han confeccionat Joan Botey i Jordi Matabosch.