Estrenem el tercer capítol de 'Don Gelato', un nou audivosiual en col·laboració de Lil Didi (31 FAM): «XL»

La clica «XL», unida al nou clip de Flashy Ice Cream

El projecte de música urbana de Sneaky Flex, Giancana i el productor Daax, Flashy Ice Cream descobreix un nou capítol de la sèrie de 'Don Gelato' (Delirics, 2020), un segon disc que amb pocs mesos ha aconseguit més de 130.000 reproduccions en alguns dels seus hits, com "Alba". Apostant fort per uns audiovisuals treballats, la sèrie de videoclips que acompanyen el disc, ja compta amb dos capítols, "Glaç" i "Drip galàctic", i avui n'estrenem el tercer: "XL"
Text: Èlia Gea. Foto: fotograma de "XL".


En aquest nou capítol, Flashy Ice Cream comença venent gelats en una paradeta al carrer de casa, els mateixos gelats adulterats amb piscotròpics que, aparentment, havien cuinat en el laboratori de "Drip galàctic", videoclip en què, a més, hi trobem al final el cameo de Lil Didi (31 FAM). "Estem per la plaça venent felicitat, venent droga com gelats", canta Sneaky Flex. Però ràpidament, el duet traper passa d'una modesta paradeta sense quasi clients, a una foodtruck amb una llarga cua de gent demanant-los gelats. Un èxit en què els acompanya Lil Didi i que al·legoritza el mateix triomf que ha tingut el grup amb la seva música.

"La família ara et fa més falta", canta la lletra d'"XL" i Flashy Ice Cream s'ho pren al peu de la lletra, convidant a participar al videoclip tota la clica de la música urbana catalana. Com comentaven a l'entrevista que els vam fer per la revista ENDERROCK de juny, "31 FAM, més que amics, s'han convertit ja en família". Però, més enllà de la col·laboració, tant en la cançó com en el vídeo, de Lil Didi, a l'audiovisual hi apareixen també els germans Good Jan i Lil Guiu de la P.A.W.N. Gang.