Des de l'objectiu

SalaBCN, Cruïlla XXS, Fes Pedralbes, Sons del Món, Les Nits del Fòrum i castellers de Sants

Afortunadament les iniciatives particulars han mantingut viva la flama de la música en viu en l'estiu més estrany de la història:

En la programació del Teatre Grec vam poder veure l'estrena dels Stay Homas el 30 de juliol. Al dia següent vam anar al Poble Espanyol on el Cruïlla XXS ens portava el directe de Sidonie.

Les Nits del Fòrum ens han ofert les actuacions de Mishima (23 d'agost), Joan Miquel Oliver (26 d'agost), Kiko Veneno (22 d'agost) o La Sra Tomasa (19 d'agost).

Al Castell de Montjuïc dins la programació del SalaBCN em pogut gaudir de les actuacions de The Rhythm Treasures i Brighton 64 (21 d'agost), '77-Seventy Seven (20 d'agost) o el doble cartell format per Tversky i Honolulu (7 d'agost)

Los Secretos va ser un nom cabdal de l'edició reduïda del Festival de Pedralbes el 6 d'agost.

El Festival Sons del Món a Roses va tenir plens importants com els de Manel (8 d'agost) o, de nou, els Stay Homas (9 d'agost).

Els Castellers de Sants no s'han resignat a cancel·lar les actuacions de les Festes de Sants per això van programar concerts amb totes les mesures de seguretat de gent com El Pony Pisador (25 d'agost), Joina (24 d'agost) o Miquel del Roig (25 d'agost).