El Mercat vigatà comença dilluns amb les activitats de la seva àrea per a professionals

Arrenca el MMVV Pro Catalan Arts

El Mercat de Música Viva de Vic ja és a punt de començar la seva 32a edició, una que s'ha hagut d'adaptar a les circumstàncies i adoptar un esperit híbrid que combina actuacions presencials i en línia. Ja fa dies que va enregistrar els concerts que formaran part de la seva programació 'online' i dilluns vinent donarà el tret de sortida a les activitats de l'àrea del Mercat per a professionals: la MMVV Pro Catalan Arts. Enguany totes les activitats per a professionals es realitzaran exclusivament en línia durant tota la setamna vinent, del dilluns 14 al divendres 18 de setembre
Text: Redacció. Fotos: Pere Masramon.
L'espai del MMVV Pro Catalan Arts s'articularà a través de quatre grans eixos:

Concerts
Els concerts ja enregistrats, que es podran visualitzar a través del web del Mercat, entre els quals hi haurà actuacions de grups i artistes com Meritxell NeddermannAlba CaretaRenaldo & ClaraLas MigasKoko Jean & The TonicsNúria AndorràPaula PesoLídia PujolMi CapitánElisabet RaspallQueralt LahozEl Pony Pisador o Nakany Kanté, entre d'altres.

Pitchings
Amb què les empreses del sector podran exposar propostes i novetats. Per exemple, el Pitching pactat amb l'Instituto Nacional de Musica Argentina (INAMU), que exposarà una selecció de 20 empreses argentines del sector.

Webinars
També s'hi faran Webinars i presentacions amb continguts d'interès pel sector musical. Un d'ells consistirà, segons ha avançat el Mercat, en un reunió entre els quatre grans mercats que formen part de l'Asociación apra el Desarrollo de la Industria Musical Iberioamericana (ADIMI): FIMPRO (Mèxic), IMESUR (Xile), CIRCULART (Colòmbia) i MAPAS (Espanya)

Speed Meetings
Trobades ràpides entre professionals del món de la música, tant nacionals com internacionals com, per exemple, la reunió organitzada amb programadors de l'Associació Europea de Sales de Música en Directe, Live Europe. 

Així mateix, el MMVV comptarà amb la participació de representants d’altres entitats, festivals i fires de primer nivell i d'arreu del món com el Lincoln Center de Nova York, el Harbourtfront Center de Canadà, Simm de Brasil, La Makinita de Xile, el MaMA de París, Womex Budapest, Focus Wales, Babel Med de Marsella, Le Bureau Export Paris i Global Music Match.