Estrenem el remix de «No s’atura», un avançament de l'EP que publiquen el 20 de novembre

La pandèmia dels Pirat's

Estrenem el remix de “No s’atura”, una de les tres peces que s’inclou al nou EP de Pirat’s Sound Sistema, 'Reggae In Pandemia' (Propaganda pel Fet!, 2020), la nova referència de la banda de Sants que apareixerà el 20 de novembre. Es tracta del darrer dels temes que va entrar al disc, que inicialment tenia dos talls: “No s’atura” i “Pas valent”
Text: Joaquim Vilarnau. Fotos: Àlex Belza.
El remix és obra del productor del disc i DJ bagenc Puxi: “Ja havíem treballat amb ell i no vam tenir dubtes que volíem fer aquest disc amb el DJ Puxi. Ha fet un treball increïble i ens va agradar tant que al final hem fet el clip amb el remix. Ens va bé treballar amb ell perquè ens dona un punt de vista més jove” explica Joan Soto, alma mater de la banda.



Pirat’s Sound Sistema volia trencar els llargs silencis que hi sol haver entre els seus discos. “Fa molts anys que toquem però sempre passa molt de temps entre un disc i l’altre. Després de Remena (Propaganda pel Fet!, 2018) ens vam proposar que no passessin cinc anys com amb els altres. El 2019 ja vam treure el senzill digital, “Octubre” i aquest any volíem fer un disc llarg. Però les coses han anat diferents”.

I és que el grup es trobava començant a preparar un disc nou quan va arribar el confinament del mes de març, que en va variar el plantejament. Al final, l’emergència sanitària els ha fet canviar els plans, i el resultat és Reggae In Pandemia, un nom amb unes inicials plenes de significat: RIP. “És una conya que hem volgut fer, però hi ha una mica de veritat perquè la pandèmia ens ha deixat sense bolos. Aquest havia de ser un disc llarg però no hem pogut gravar per culpa de tot això”.