La cita se celebrarà els dies 10 i 11 de maig i obrirà la temporada estiuenca de festivals

Dinamo, Ombra i Lava Fizz són les apostes illenques per al Mallorca Live Festival 2019

La quarta edició del Mallorca Live Festival tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig i omplirà de música el recinte de l'antic Aquapark de Calvià, situat en un entorn idíl·lic al costat del Mediterrani. Enguany passaran per la cita mallorquina molts grups i artistes, tant catalans com internacionals i amb estils molt diversos, perquè tothom gaudeixi del festival.
Text: Enderrock. Foto: Xavier Mercadé, Ibai Acebedo, Clàudia Gómez i Arxiu grups.
Amb només quatre edicions a les espatlles, el Mallorca Live Festival s'ha convertit en una de les cites musicals més destacades del territori illenc i també en la porta d'entrada a la temporada de festivals d'aquest estiu. La seva localització a la vora del mar i la gran varietat d'estils en són els punts forts. 

Les apostes illenques de l'edició d'enguany van des de l'ska de Dinamo fins al pop-rock de Jorra i Gomorra, passant també per les darreres novetats discogràfiques d'Ombra i Lava Fizz. Entre els noms principatins del cartell trobem La Pegatina, que farà ballar el públic amb les cançons del seu darrer disc, Ahora o nunca (Warner, 2018), i el santfeliuenc Ramon Mirabet, que presentarà el seu esperat tercer disc, Begin Again (Warner, 2019), entre altres.

Pel que fa a les propostes procedents de l'estat espanyol, destaquen grups com Vetusta Morla, que portarà l'espectacle del seu darrer disc, Mismo sitio, distinto lugar (Sony Music, 2017); La M.O.D.A amb el seu últim treball, 7:47 (Ni un minuto más) (autoeditat, 2018), i Amaia, que oferirà un dels seus primers concerts en solitari. JamiroquaiThe VaccinesTwo Door Cinema Club i Laurent Garnier són algunes de les bandes internacionals que també visitaran els escenaris del festival.