La formació dels històrics Tots Sants torna amb el treball 'Un altre bou'

L'au fènix de Ca de Bou

L'entrada del nou vocalista Roger Pistola a la formació Ca de Bou, relleu dels històrics Tots Sants, ha fet renéixer la seva música a través d'un nou treball discogràfic. 'Un altre bou' (Blau, 2019) s'ha cuinat sense pressa i amb la presència omnipresent dels seus orígens rockers. 
Text: Enderrock Fotos: Arxiu grup.


Fa prop de cinc anys va néixer el quintet Ca de Bou, el relleu directe de la formació de hard-rock mallorquí Tots Sants. La mort del seu líder i cantant, Xavier Ramis, va interrompre els plans de retorn del grup. Amb aquesta nova etapa el nucli de la banda ha estat reformat. Roger Pistola és el nou vocalista del conjunt, un músic que coneixien des de fa temps i que també havia experimentat amb el rock. 

Els renascuts manacorins treuen al mercat el seu primer treball baix la nova formació, Un altre bou (Blau, 2019), que s'ha anat cuinant amb temps i cura als estudis Urban de Palma i de la mà de Dimas Frías i Rafa Rigo, l'estiu del 2018. "S'ha fet com cal, sense presses però cada dia fent un pas més", afirmen els integrants del grup en referència al procés de creació de l'àlbum. Ara, però, comenten que el que més els motiva és traslladar les noves cançons al directe, que iniciaran aquesta primavera mateix. 

Paral·lelament a la sortida i presentació del treball, Ca de Bou també tenen en marxa un documental que han fet Joan Trias i Toni Escanelles, que relata la història de Tots Sants des de l'explosió creativa dels anys noranta, i que s'estrenarà el proper 14 de maig als Multicines Manacor.