La gala de lliurament tindrà lloc el 12 de desembre al teatre Principal de València

La Generalitat Valenciana obre la presentació de candidatures per als II Premis Carles Santos

La convocatòria dels premis Carles Santos és oberta a tots els grups i músics valencians que hagin presentat un disc, estrenat un vídeo musical o fet una gira entre l’1 de novembre de 2018 i el 31 d’octubre de 2019. Les inscripcions es podran fer en línia abans del 4 d’octubre.
Text: Enderrock. Foto: Arxiu EDR
Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana atorgaran guardons en disset categories: artista o grup revelació, millor disc de cançó d’autor, millor disc de música de repertori, millor disc de recuperació de patrimoni musical, millor disc de músiques d’arrel, millor disc de fusió, mestissatge i urbana, millor disc de jazz, millor disc de pop, millor disc de rock, millor disc de música per a famílies, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi d’honor. A més, enguany s’incorpora una categoria nova, el premi del públic, que es decidirà per votació popular efectuada a través d’internet.

Per tal de valorar els treballs presentats es configuraran dos jurats específics. La llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 es farà pública en el transcurs de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en què també s’anunciarà el premi d’honor a la millor contribució a la música valenciana, que s’atorgarà a una persona, grup, societat, associació o institució i se’n valorarà la trajectòria professional.

Trobareu el formulari d’inscripció aquí.