Estrenem l'audiovisual de la cançó «L'Adrià i la Maria», que forma part de l'àlbum de debut del quintet valencià

L'Últim Europeu, 'live-video' a la vermuteria

L'Últim Europeu ha caigut víctima de la nostàlgia de l'adolescència, un temps en què tot just els dos integrants del grup començaven a tocar i feien vida de colla al bar del barri sense preguntar-se més del compte què els oferirien els dies. Aleshores, però, tenien una cosa: les càmeres de vídeo. 
Text: Anna Tisora. Foto: Arxiu del grup


Aquesta tardor, després d'haver estat grup finalista en el concurs Sona9 2019, el quintet valencià publica el videoclip de la cançó "L'Adrià i la Maria", del primer disc de la banda, Naus espacials i altres objectes per identificar (Rock CD Records, 2019).

Un bon dissabte es van posar a gravar al migdia, a la vermuteria. L'audiovisual que acompanya "L'Adrià i la Maria", dirigit per Sonámbula Films, combina l'enyor de la senzillesa d'aquells temps passats amb la sistemàtica social del present: càmeres de vídeo i stories d'Instagram.

Tot plegat no deixa de ser un reflex irònic però real de l'era moderna, ja que el retorn d'aquestes càmeres ja apareix en obres de teatre contemporani de moda com en videoclips de L'Últim Europeu.