L'exbaixista de Smoking Souls presenta el segon videoclip del seu projecte en solitari

El pit afligit de Miquel Álvarez

El febrer de 2018 el baixista de Smoking SoulsMiquel Álvarez, deixava el grup de Pego per emprendre una nova direcció cap als magnètics paratges de l'electrònica. Després de presentar-se oficialment amb la cançó "Espiral", ara el transformat solista reprèn el seu camí musical amb un segon single, que ja té videoclip. "La pena" és el seu primer tema en català.
Text: Enderrock. Fotos: Arxiu artista.


Aquesta vegada el músic vol aprofundir en el sentiment de la pena, una sensació que defineix com "la destrucció o la decepció amb algú o amb un mateix". Afegeix, però, que és precisament aquest sentiment el que ens "empenta al fons de l'abisme i ens fa aprendre de les adversitats de la vida". El pit de Miquel Álvarez aprèn a volar amb aquest audiovisual que encoratja a alçar-nos, després de l'abisme.

El clip està realitzat en dos racons misteriosos del País Valencià, per on el solista passeja per fer minvar el seu dolor. La cançó, tot i això, ha estat enregistrada a Barcelona, sota les directrius de Jan Valls. La idea d'Álvarez és publicar un senzill cada mes i mig, cadascun centrat en un sentiment diferent. Quan arribi a les cinc cançons, les englobarà totes en un EP de debut que titularà Emocions bàsiques. De moment en portem dues, caldrà estar atent!