Premis Enderrock
Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
12/02/2018
El dimarts 13 de febrer es diran els resultats i s'obrirà la tercera i última volta de votació | El mateix dia també s'entregaran els reconeixements a la indústria
premis enderrock
Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
10/02/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins a l'11 de febrer
premis enderrock
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
08/02/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins a l'11 de febrer
Premis Enderrock
Buhos van guanyar el Premi Enderrock al millor videoclip l'any 2017
Buhos van guanyar el Premi Enderrock al millor videoclip l'any 2017 | Juan Miguel Morales
07/02/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins a l'11 de febrer
premis enderrock
Premis Enderrock
Premis Enderrock | Marta Fort
01/02/2018
La gala de lliurament canvia de data en suport a la jornada reivindicativa del Dia de la Dona Treballadora
premis enderrock
Imatge il·lustrativa
31/01/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins al 13 de febrer
Imatge il·lustrativa
24/01/2018
El termini de votació per a la segona ronda acaba l'11 de febrer | Fins ara s'han recollit 8.442 vots
Premis Enderrock 2018
Judit Neddermann presentarà cançons del seu nou disc en exclusiva
Judit Neddermann presentarà cançons del seu nou disc en exclusiva | Michal Novak
24/01/2018
També ho faran Roba Estesa, Ferran Palau, La Pegatina, Mishima i Roger Mas i Núria Graham | A la cerimònia del dia 8 de març tots aquests artistes presentaran noves cançons
premis enderrock
Premis Enderrock 2017
Premis Enderrock 2017 | Xavier Mercadé
24/01/2018
Els segueixen Els Amics de les Arts, Blaumut i Zoo amb 5 nominacions | La gala tindrà lloc el 8 de març a l'Auditori de Girona, i les entrades ja estan a la venda | Les primeres actuacions confirmades aniran a càrrec d'Els Catarres, La Pegatina, Judith Neddermann i Roba Estesa, entre altres
la collita
Roba Estesa
Roba Estesa | Xavier Mercadé
13/01/2018
El grup de folk-fusió llista el millor del 2017
Premis Enderrock
Albert Cirera Tres Tambors
Albert Cirera Tres Tambors | Arxiu de l'artista
09/01/2018
La votació popular dels Premis Enderrock en la categoria de jazz es durà a terme entre els 10 discos seleccionats per la crítica
Premis Enderrock
Antoni Rossell, guanyador del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de clàssica
Antoni Rossell, guanyador del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de clàssica | Arxiu de l'artista
09/01/2018
La votació popular dels Premis Enderrock en la categoria de clàssica es durà a terme entre els 10 discos seleccionats per la crítica
Premis Enderrock
Premis Enderrock 2017
Premis Enderrock 2017 | Marta Fort
09/01/2018
La primera volta de votacions s'allargarà fins al diumenge 21 de gener | Tots els discos editats el 2017 estan seleccionats en la primera de les tres voltes | El dijous 8 de març se celebrarà la festa dels Premis Enderrock a l'Auditori de Girona
premis enderrock
Núria Graham
Núria Graham | Alba Yruela
Andrea Romanos Roca
04/01/2018
Premi Enderrock 2018 de la crítica al millor disc en llengua no catalana
premis enderrock
Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
Andrea Romanos Roca
03/01/2018
Premi Enderrock 2018 de la crítica al millor disc de cançó d'autor
el millor de l'any
Imatge il·lustrativa
29/12/2017
Mishima, Els Amics de les Arts i Maria Arnal i Marcel Bagés, entre els guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica
premis enderrock
Imatge il·lustrativa
29/12/2017
Mishima, Els Amics de les Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés, Núria Graham, Kepa Junkera, La Folie...
Premis enderrock
01/12/2017
Repassem tots els guanyadors del premi a la millor producció musical
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2016 | La festa es va celebrar per primera vegada a l'Auditori de Girona
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2015 | La festa es va celebrar el 3 de març al Teatre Municipal de Girona
Pàgina 2 de 4
Pubilles Ninja
Pubilles Ninja | Carles Rodríguez
01/01/1970
El grup de Sant Cugat del Vallès és un dels 18 classificats del Sona9 2018
Adala
Adala | Marta Vilardell
01/01/1970
La tercera d'edició se celebrarà els dies 25 i 26 d'agost a Montblanc | Hi participaran són Andrea Motis, El Senyor Peix i Adala & The Same Song Band
Plou
Plou | Carles Rodríguez
01/01/1970
El grup barceloní ha estat escollit semifinalista pel vot popular
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aretha Franklin, una de les veus essencials del soul i el gòspel mor als 76 anys d'edat
Novembre Elèctric
Novembre Elèctric | Xepo W.S.
01/01/1970
El grup d'Algemesí és un dels 18 classificats del Sona9 2018
Monxos
Monxos | Arxiu de l'artista
01/01/1970
El grup de Pollença és un dels 18 classificats del Sona9 2018