Premis Enderrock
Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
12/02/2018
El dimarts 13 de febrer es diran els resultats i s'obrirà la tercera i última volta de votació | El mateix dia també s'entregaran els reconeixements a la indústria
premis enderrock
Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
10/02/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins a l'11 de febrer
premis enderrock
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
08/02/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins a l'11 de febrer
Premis Enderrock
Buhos van guanyar el Premi Enderrock al millor videoclip l'any 2017
Buhos van guanyar el Premi Enderrock al millor videoclip l'any 2017 | Juan Miguel Morales
07/02/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins a l'11 de febrer
premis enderrock
Premis Enderrock
Premis Enderrock | Marta Fort
01/02/2018
La gala de lliurament canvia de data en suport a la jornada reivindicativa del Dia de la Dona Treballadora
premis enderrock
Imatge il·lustrativa
31/01/2018
La segona volta de la votació popular estarà oberta fins al 13 de febrer
Imatge il·lustrativa
24/01/2018
El termini de votació per a la segona ronda acaba l'11 de febrer | Fins ara s'han recollit 8.442 vots
Premis Enderrock 2018
Judit Neddermann presentarà cançons del seu nou disc en exclusiva
Judit Neddermann presentarà cançons del seu nou disc en exclusiva | Michal Novak
24/01/2018
També ho faran Roba Estesa, Ferran Palau, La Pegatina, Mishima i Roger Mas i Núria Graham | A la cerimònia del dia 8 de març tots aquests artistes presentaran noves cançons
premis enderrock
Premis Enderrock 2017
Premis Enderrock 2017 | Xavier Mercadé
24/01/2018
Els segueixen Els Amics de les Arts, Blaumut i Zoo amb 5 nominacions | La gala tindrà lloc el 8 de març a l'Auditori de Girona, i les entrades ja estan a la venda | Les primeres actuacions confirmades aniran a càrrec d'Els Catarres, La Pegatina, Judith Neddermann i Roba Estesa, entre altres
la collita
Roba Estesa
Roba Estesa | Xavier Mercadé
13/01/2018
El grup de folk-fusió llista el millor del 2017
Premis Enderrock
Albert Cirera Tres Tambors
Albert Cirera Tres Tambors | Arxiu de l'artista
09/01/2018
La votació popular dels Premis Enderrock en la categoria de jazz es durà a terme entre els 10 discos seleccionats per la crítica
Premis Enderrock
Antoni Rossell, guanyador del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de clàssica
Antoni Rossell, guanyador del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de clàssica | Arxiu de l'artista
09/01/2018
La votació popular dels Premis Enderrock en la categoria de clàssica es durà a terme entre els 10 discos seleccionats per la crítica
Premis Enderrock
Premis Enderrock 2017
Premis Enderrock 2017 | Marta Fort
09/01/2018
La primera volta de votacions s'allargarà fins al diumenge 21 de gener | Tots els discos editats el 2017 estan seleccionats en la primera de les tres voltes | El dijous 8 de març se celebrarà la festa dels Premis Enderrock a l'Auditori de Girona
premis enderrock
Núria Graham
Núria Graham | Alba Yruela
Andrea Romanos Roca
04/01/2018
Premi Enderrock 2018 de la crítica al millor disc en llengua no catalana
premis enderrock
Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
Andrea Romanos Roca
03/01/2018
Premi Enderrock 2018 de la crítica al millor disc de cançó d'autor
el millor de l'any
Imatge il·lustrativa
29/12/2017
Mishima, Els Amics de les Arts i Maria Arnal i Marcel Bagés, entre els guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica
premis enderrock
Imatge il·lustrativa
29/12/2017
Mishima, Els Amics de les Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés, Núria Graham, Kepa Junkera, La Folie...
Premis enderrock
01/12/2017
Repassem tots els guanyadors del premi a la millor producció musical
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2016 | La festa es va celebrar per primera vegada a l'Auditori de Girona
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2015 | La festa es va celebrar el 3 de març al Teatre Municipal de Girona
Pàgina 2 de 4
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El músic de Sant Feliu de Llobregat va presentar el seu disc "Ara som gegants" a la muntanya del Tibidabo
Valtonyc al Festival Strenes de Girona
Valtonyc al Festival Strenes de Girona | Xavier Mercadé
01/01/1970
Parlem amb una de les represetants del grup de suport al raper mallorquí, un dia després d'haver assistit a l'acte al Parlament Europeu
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El documental es podrà veure per la petita pantalla el 28 de maig a les 22 h
Portada del primer EDR Valencià
Portada del primer EDR Valencià | Fotografia de Xavier Mercadé
01/01/1970
Grup Enderrock presenta un nou digital sobre les novetats musicals del País Valencià | La capçalera se suma a les edicions de l'EDR i EDR Balears
Suasi i Els Electodomèstics
Suasi i Els Electodomèstics | Arxiu Suasi
Pere Bestard
01/01/1970
Al nou disc Pep Suasi les seves emocions fan de mirall de qui l'escolta, i els beneficis de drets i entrades aniran destinats al Projecte Home
L'home Brut
L'home Brut | Xepo WS
01/01/1970
El grup de Beneixida va rebre el suport del públic al Wah Wah Club de València | Al darrer concert preliminar del #18Sona9 també hi han actuat King Kong Boy i Novembre Elèctric