OPINIÓ
Llibres i música
Llibres i música | Juan Miguel Morales
Elisenda Soriguera i Farrés
05/12/2018
El cicle 25x25 ha servit per descobrir una quinzena de llibreries carregades d'amor i professionalitat | 25 músiques còmplices han protagonitzat la celebració dels 25 anys d'Enderrock
Acords i desacords
Ariadna Oltra
Ariadna Oltra | Juan Miguel Morales
07/11/2018
La periodista ens parla de la dificultat de trobar la música adequada per a com ens sentim en certs moments | "Passen els minuts i neguitejo. I si no trobo la cançó? Els sentiments em bullen"
Acords i Desacords
Arnau Tordera
Arnau Tordera | Juan Miguel Morales
06/11/2018
El cantant i compositor d'Obeses desentranya el seu motor de creació | "Sempre m’he inclinat per la música que fa moure les neurones i les emocions"
Acords i desacords
Jordi Borràs
Jordi Borràs | Juan Miguel Morales
17/10/2018
El fotoperiodista barceloní ens porta de passeig pels carrers berlinesos al ritme de la música i la història | "Berlín té banda sonora i a cada cantonada una cançó; pensar en Berlín és fer-ho amb música"
Acords i desacords
Mireia Vives
Mireia Vives | Michal Novak
09/10/2018
La cantant valenciana ens fa un passeig pels seus referents més primaris, on trobem Dire Straits, Al Tall i Battiato, entre altres | "'Som de la pelitrúmpeli' és el millor disc infantil i d’arrel que puga existir"
opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
03/10/2018
Oriol Orfila, president de l'Associació de Productors i Editors de Catalunya, reflexiona sobre l'aprovació de la nova directiva del 'copyright' a Europa
OPINIÓ
Guillem Roma
Guillem Roma | Carla Rossignoli
23/08/2018
Per Guillem Roma
Opinió
Wild Goats
Wild Goats | Xavier Mercadé
Maria Xinxó
03/08/2018
La periodista del programa radiofònic 'Islàndia', de Rac1, s'estrena als 'Desacords' d'Enderrock | «Soc de les que canten en un karaoke o al cotxe, però seria incapaç de llegir una partitura»
opinió
Adrià Salas (La Pegatina)
Adrià Salas (La Pegatina) | Xavier Mercadé
Adrià Salas
31/07/2018
“Soc oci, i les meves reivindicacions creen un efecte de falsa llibertat, falsa esperança” | Adrià Salas és el cantant i lletrista de La Pegatina i debuta com a opinador a la revista Enderrock
acords i desacords
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992 | Xavier Mercadé
11/07/2018
Martí Gironell, periodista i escriptor, compara la banda de Frank Sinatra amb els banyolins Kitsch | "Kitsch ratifica aquell tarannà de músics alternatius que els ha identificat durant trenta anys i encara continua vigent en la voluntat d’anar obrint camins sota terra"
acords i desacords
Sónar 2017
Sónar 2017 | Xavier Mercadé
Dolo Beltran
04/07/2018
Dolo Beltrán, també coneguda com a Pastora, opina sobre els festivals d'estiu | "He de dir que jo soc més de Sónar que de Primavera Sound. I dins el Sónar, soc més del de dia que del de nit."
Opinió
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Jordi Martí
19/06/2018
Dimarts passat vaig xalar foramida veient el primer capítol de la sèrie Bambant per casa a la televisió pública valenciana.
Opinió
Imatge il·lustrativa
Elisenda Soriguera i Farrés
23/05/2018
Demà Valtonyc pot entrar a la presó, avui al vespre omplim les places perquè #Nocallarem
Opinió
Tim Bergling, més conegut com Avicii
Tim Bergling, més conegut com Avicii | The Perfect World Foundation
02/05/2018
El passat 20 d'abril el discjòquei Avicii apareixia mort a capital d'Oman | Un dels impulsors d'Urban Culture Studios intenta explicar la responsabilitat que té la indústria musical en casos com el del suïcidi del DJ suec
Opinió
Els Jóvens
Els Jóvens | Carles Rodríguez
17/04/2018
'Els Jóvens tenen la capacitat infreqüent de fer cançons genuïnes, artefactes autònoms que et diuen alguna cosa especial'
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018 | Xavier Mercadé
Elisenda Soriguera i Farrés
12/03/2018
La directora de publicacions del Grup Enderrock reviu els moments més liles d'uns Premis Enderrock carregats d'emotivitat i lluita
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
Lluís Gendrau
09/03/2018
Reviu el discurs de benvinguda de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, als Premis Enderrock 2018
Opinió
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
27/02/2018
"Sembla increïble que Jordi Llovet passi per alt que l'única cultura amb sentit és la que s'encarna en la societat per millorar-la"
OPINIÓ
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars | Xavier Mercadé
30/11/2017
Genís Bou és músic (The Gramophone Allstars) i membre del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
Opinió
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló | Trovam
Joaquim Vilarnau
20/11/2017
"El Trovam està com està el país: amb ganes i talent per fer més coses que poder real per tirar-les endavant de manera acurada"
Pàgina 1 de 2
Els Pets
Els Pets | Noemí Elias
El programa renova el format i presenta cinc entregues de l'escena emergent del 2018 | Avui s'emetrà la segona entrega, dedicada al pop-rock català
Avstral
Avstral | Arnau Mas
Estrenem el vídeo musical del segon single de l'àlbum «Teoria de l'evolució»
System Beat
System Beat | Arnau Carbonell
Estrenem el videoclip del nou senzill del grup electrònic barceloní
La Casa Azul al Secret Vida
La Casa Azul al Secret Vida | Christian Bertrand / Nerea Coll
Crònica de la primera de les dues jornades del sorprenent festival Secret Vida, celebrat aquest cap de setmana a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes
Mareta Bufona
Mareta Bufona | Carles Barruz
Estrenem «La taula d'en Bernat», el nou vídeo musical del grup vilanoví | La cançó és el primer avançament del disc que preparen per al 2019, que es dirà «L'amic mecànic» | L'actriu Júlia Barceló protagonitza el clip tot cuinant el conegut plat del Garraf
Germà Negre
Germà Negre | Marcel Pujols
El festival Cityzen reuneix 700 persones al centre gallec La Tentation de la capital belga | Els Catarres, El Petit de Cal Eril, Valtonyc i Gerard Quintana i Josep Thió reivindiquen el concepte de llibertat en tots els seus aspectes