Acords i desacords
Jordi Borràs
Jordi Borràs | Juan Miguel Morales
17/10/2018
El fotoperiodista barceloní ens porta de passeig pels carrers berlinesos al ritme de la música i la història | "Berlín té banda sonora i a cada cantonada una cançó; pensar en Berlín és fer-ho amb música"
Acords i desacords
Mireia Vives
Mireia Vives | Michal Novak
09/10/2018
La cantant valenciana ens fa un passeig pels seus referents més primaris, on trobem Dire Straits, Al Tall i Battiato, entre altres | "'Som de la pelitrúmpeli' és el millor disc infantil i d’arrel que puga existir"
opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
03/10/2018
Oriol Orfila, president de l'Associació de Productors i Editors de Catalunya, reflexiona sobre l'aprovació de la nova directiva del 'copyright' a Europa
OPINIÓ
Guillem Roma
Guillem Roma | Carla Rossignoli
23/08/2018
Per Guillem Roma
Opinió
Wild Goats
Wild Goats | Xavier Mercadé
Maria Xinxó
03/08/2018
La periodista del programa radiofònic 'Islàndia', de Rac1, s'estrena als 'Desacords' d'Enderrock | «Soc de les que canten en un karaoke o al cotxe, però seria incapaç de llegir una partitura»
opinió
Adrià Salas (La Pegatina)
Adrià Salas (La Pegatina) | Xavier Mercadé
Adrià Salas
31/07/2018
“Soc oci, i les meves reivindicacions creen un efecte de falsa llibertat, falsa esperança” | Adrià Salas és el cantant i lletrista de La Pegatina i debuta com a opinador a la revista Enderrock
acords i desacords
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992 | Xavier Mercadé
11/07/2018
Martí Gironell, periodista i escriptor, compara la banda de Frank Sinatra amb els banyolins Kitsch | "Kitsch ratifica aquell tarannà de músics alternatius que els ha identificat durant trenta anys i encara continua vigent en la voluntat d’anar obrint camins sota terra"
acords i desacords
Sónar 2017
Sónar 2017 | Xavier Mercadé
Dolo Beltran
04/07/2018
Dolo Beltrán, també coneguda com a Pastora, opina sobre els festivals d'estiu | "He de dir que jo soc més de Sónar que de Primavera Sound. I dins el Sónar, soc més del de dia que del de nit."
Opinió
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Jordi Martí
19/06/2018
Dimarts passat vaig xalar foramida veient el primer capítol de la sèrie Bambant per casa a la televisió pública valenciana.
Opinió
Imatge il·lustrativa
Elisenda Soriguera i Farrés
23/05/2018
Demà Valtonyc pot entrar a la presó, avui al vespre omplim les places perquè #Nocallarem
Opinió
Tim Bergling, més conegut com Avicii
Tim Bergling, més conegut com Avicii | The Perfect World Foundation
02/05/2018
El passat 20 d'abril el discjòquei Avicii apareixia mort a capital d'Oman | Un dels impulsors d'Urban Culture Studios intenta explicar la responsabilitat que té la indústria musical en casos com el del suïcidi del DJ suec
Opinió
Els Jóvens
Els Jóvens | Carles Rodríguez
17/04/2018
'Els Jóvens tenen la capacitat infreqüent de fer cançons genuïnes, artefactes autònoms que et diuen alguna cosa especial'
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018 | Xavier Mercadé
Elisenda Soriguera i Farrés
12/03/2018
La directora de publicacions del Grup Enderrock reviu els moments més liles d'uns Premis Enderrock carregats d'emotivitat i lluita
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
Lluís Gendrau
09/03/2018
Reviu el discurs de benvinguda de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, als Premis Enderrock 2018
Opinió
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
27/02/2018
"Sembla increïble que Jordi Llovet passi per alt que l'única cultura amb sentit és la que s'encarna en la societat per millorar-la"
OPINIÓ
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars | Xavier Mercadé
30/11/2017
Genís Bou és músic (The Gramophone Allstars) i membre del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
Opinió
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló | Trovam
Joaquim Vilarnau
20/11/2017
"El Trovam està com està el país: amb ganes i talent per fer més coses que poder real per tirar-les endavant de manera acurada"
opinió
Dia de l'aturada general a Via Laietana
Dia de l'aturada general a Via Laietana | Juan Miguel Morales
Jordi Martí
13/11/2017
«Som poble i tenim cultura. Cultura popular, valgui la redundància»
opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Sandra Tello
30/10/2017
Article d'opinió de la coordinadora d'Enderrock, Sandra Tello | «Som qui som per d'on venim i en l'àmbit musical, pel que escoltem»
opinió
Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
27/10/2017
Cesk Freixas publica un vídeo on reivindica «Al vent», «L'estaca» i «Què volen aquesta gent?» | «La cultura és una eina de cohesió social que ha de servir a qualsevol societat per constituir-se de manera constructiva i crítica»
Pàgina 1 de 2
Els Setze Jutges
Els Setze Jutges | Oriol Maspons
El col·lectiu seminal de la Nova Cançó es va acomiadar a Granollers fa 50 anys
Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música Catalana
Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música Catalana | Xavier Mercadé
El duet Maria Arnal i Marcel Bagés fa 'sold out' al Palau de la Música Catalana i arrasa amb el seu concert de final de gira a Barcelona
Els Pets
Els Pets | Michal Novak
El trio de Constantí publica avui el seu dotzè disc, després d'anys de silenci