Opinió
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Jordi Martí
19/06/2018
Dimarts passat vaig xalar foramida veient el primer capítol de la sèrie Bambant per casa a la televisió pública valenciana.
Opinió
Imatge il·lustrativa
Elisenda Soriguera i Farrés
23/05/2018
Demà Valtonyc pot entrar a la presó, avui al vespre omplim les places perquè #Nocallarem
Opinió
Tim Bergling, més conegut com Avicii
Tim Bergling, més conegut com Avicii | The Perfect World Foundation
02/05/2018
El passat 20 d'abril el discjòquei Avicii apareixia mort a capital d'Oman | Un dels impulsors d'Urban Culture Studios intenta explicar la responsabilitat que té la indústria musical en casos com el del suïcidi del DJ suec
Opinió
Els Jóvens
Els Jóvens | Carles Rodríguez
17/04/2018
'Els Jóvens tenen la capacitat infreqüent de fer cançons genuïnes, artefactes autònoms que et diuen alguna cosa especial'
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018 | Xavier Mercadé
Elisenda Soriguera i Farrés
12/03/2018
La directora de publicacions del Grup Enderrock reviu els moments més liles d'uns Premis Enderrock carregats d'emotivitat i lluita
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
Lluís Gendrau
09/03/2018
Reviu el discurs de benvinguda de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, als Premis Enderrock 2018
Opinió
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
27/02/2018
"Sembla increïble que Jordi Llovet passi per alt que l'única cultura amb sentit és la que s'encarna en la societat per millorar-la"
OPINIÓ
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars | Xavier Mercadé
30/11/2017
Genís Bou és músic (The Gramophone Allstars) i membre del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
Opinió
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló | Trovam
Joaquim Vilarnau
20/11/2017
"El Trovam està com està el país: amb ganes i talent per fer més coses que poder real per tirar-les endavant de manera acurada"
opinió
Dia de l'aturada general a Via Laietana
Dia de l'aturada general a Via Laietana | Juan Miguel Morales
Jordi Martí
13/11/2017
«Som poble i tenim cultura. Cultura popular, valgui la redundància»
opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Sandra Tello
30/10/2017
Article d'opinió de la coordinadora d'Enderrock, Sandra Tello | «Som qui som per d'on venim i en l'àmbit musical, pel que escoltem»
opinió
Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
27/10/2017
Cesk Freixas publica un vídeo on reivindica «Al vent», «L'estaca» i «Què volen aquesta gent?» | «La cultura és una eina de cohesió social que ha de servir a qualsevol societat per constituir-se de manera constructiva i crítica»
Opinió
Joana Serrat
Joana Serrat | Joan Alsina
10/10/2017
Joana Serrat ens explica el seu pas pel festival d'americana aquest setembre passat
OPINIÓ
Barcelona, 3 d'octubre del 2017
Barcelona, 3 d'octubre del 2017 | Juan Miguel Morales
Elisenda Soriguera i Farrés
09/10/2017
Opinió
Helena Morén i Alegret
13/07/2017
L'article d'opinió de la cap de redacció d'Enderrock, Helena Morén, sobre les dades de l'Anuari de la Música al voltant de la presència de dones als escenaris
Opinió
Imatge il·lustrativa
12/07/2017
L'article d'opinió de Jordi Novell arran del reportatge sobre inversió pública en música i cultura publicat a l'Anuari de la Música 2017
Opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
11/07/2017
L'editorial del president de Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i el president d'ARC, Jordi Gratacòs, a l'Anuari de la Música 2017
Opinió
Lluís Puig és el nou conseller de Cultura
Lluís Puig és el nou conseller de Cultura | Juan Miguel Morales
Joaquim Vilarnau
05/07/2017
Joaquim Vilarnau opina sobre el nomenament del nou conseller de Cultura | "Lluís Puig ha demostrat sobradament la seva capacitat de gestió, tant en l’àmbit públic com en el privat"
Opinió
L'Estartit Beatles Tribute Band
L'Estartit Beatles Tribute Band | Arxiu de l'artista
01/06/2017
Els membres de L’Estartit Beatles Tribut Band i altres músics expliquen com els ha influit el 'Sgt. Pepper’s' | Marc Ros (Sidonie), Mazoni i Trau, entre altres, parlen sobre el disc
OPINIÓ
Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
18/05/2017
La reflexió de Jordi Martí sobre Maria Arnal i Marcel Bagés
Pàgina 1 de 2
El Pot Petit
El Pot Petit | Marcel Asso
01/01/1970
Més de 6.000 persones han votat per decidir la cançó de la temporada | Plou, Buhos, El Senyor Peix i Sotrac signen les altres 5 cançons més votades
Revetlla de Sant Joan
Revetlla de Sant Joan | Àlex Carmona
01/01/1970
Repassem les revetlles més musicals del país: de Barcelona a Valls, passant per Rubí, l'Estartit o Olesa de Montserrat
Pupil·les
Pupil·les | Àngela Martínez
01/01/1970
Del Feslloch i l'Aplec dels Ports, al FIB i l'Arenal Sound | Repassem una desena de propostes valencianes que se celebraran aquest estiu
Franz Ferdinand
Franz Ferdinand | Arxiu del grup
01/01/1970
Repassem els artistes de la cinquena edició del festival del Garraf | St. Vincent, Fanz Ferdinand i They Might Be Giants, caps de cartell internacionals | Albert Pla, Núria Graham i El Petit de Cal Eril, entre els grups catalans
Bruno Mars al seu concert al Japó de la gira '24k Magic World Tour'
Bruno Mars al seu concert al Japó de la gira '24k Magic World Tour' | Florent Dechard
01/01/1970
L'artista hawaià va revalidar-se a la capital catalana amb un Estadi Olímpic ple | Focs artificials, serpentines i una explosió colorista com a grans ingredients que amaneixen el seu pop-funk
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
01/01/1970
El Top 50 a la xarxa social dels grups i artistes dels Països Catalans | Els músics de la darrera edició d'Operación Triunfo, entre els més populars | Tanca el rànquing la cantautora maresmenca Judit Neddermann