Opinió
Wild Goats
Wild Goats | Xavier Mercadé
Maria Xinxó
03/08/2018
La periodista del programa radiofònic 'Islàndia', de Rac1, s'estrena als 'Desacords' d'Enderrock | «Soc de les que canten en un karaoke o al cotxe, però seria incapaç de llegir una partitura»
opinió
Adrià Salas (La Pegatina)
Adrià Salas (La Pegatina) | Xavier Mercadé
Adrià Salas
31/07/2018
“Soc oci, i les meves reivindicacions creen un efecte de falsa llibertat, falsa esperança” | Adrià Salas és el cantant i lletrista de La Pegatina i debuta com a opinador a la revista Enderrock
acords i desacords
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992 | Xavier Mercadé
11/07/2018
Martí Gironell, periodista i escriptor, compara la banda de Frank Sinatra amb els banyolins Kitsch | "Kitsch ratifica aquell tarannà de músics alternatius que els ha identificat durant trenta anys i encara continua vigent en la voluntat d’anar obrint camins sota terra"
acords i desacords
Sónar 2017
Sónar 2017 | Xavier Mercadé
Dolo Beltran
04/07/2018
Dolo Beltrán, també coneguda com a Pastora, opina sobre els festivals d'estiu | "He de dir que jo soc més de Sónar que de Primavera Sound. I dins el Sónar, soc més del de dia que del de nit."
Opinió
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Jordi Martí
19/06/2018
Dimarts passat vaig xalar foramida veient el primer capítol de la sèrie Bambant per casa a la televisió pública valenciana.
Opinió
Imatge il·lustrativa
Elisenda Soriguera i Farrés
23/05/2018
Demà Valtonyc pot entrar a la presó, avui al vespre omplim les places perquè #Nocallarem
Opinió
Tim Bergling, més conegut com Avicii
Tim Bergling, més conegut com Avicii | The Perfect World Foundation
02/05/2018
El passat 20 d'abril el discjòquei Avicii apareixia mort a capital d'Oman | Un dels impulsors d'Urban Culture Studios intenta explicar la responsabilitat que té la indústria musical en casos com el del suïcidi del DJ suec
Opinió
Els Jóvens
Els Jóvens | Carles Rodríguez
17/04/2018
'Els Jóvens tenen la capacitat infreqüent de fer cançons genuïnes, artefactes autònoms que et diuen alguna cosa especial'
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018 | Xavier Mercadé
Elisenda Soriguera i Farrés
12/03/2018
La directora de publicacions del Grup Enderrock reviu els moments més liles d'uns Premis Enderrock carregats d'emotivitat i lluita
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
Lluís Gendrau
09/03/2018
Reviu el discurs de benvinguda de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, als Premis Enderrock 2018
Opinió
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
27/02/2018
"Sembla increïble que Jordi Llovet passi per alt que l'única cultura amb sentit és la que s'encarna en la societat per millorar-la"
OPINIÓ
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars | Xavier Mercadé
30/11/2017
Genís Bou és músic (The Gramophone Allstars) i membre del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
Opinió
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló | Trovam
Joaquim Vilarnau
20/11/2017
"El Trovam està com està el país: amb ganes i talent per fer més coses que poder real per tirar-les endavant de manera acurada"
opinió
Dia de l'aturada general a Via Laietana
Dia de l'aturada general a Via Laietana | Juan Miguel Morales
Jordi Martí
13/11/2017
«Som poble i tenim cultura. Cultura popular, valgui la redundància»
opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Sandra Tello
30/10/2017
Article d'opinió de la coordinadora d'Enderrock, Sandra Tello | «Som qui som per d'on venim i en l'àmbit musical, pel que escoltem»
opinió
Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
27/10/2017
Cesk Freixas publica un vídeo on reivindica «Al vent», «L'estaca» i «Què volen aquesta gent?» | «La cultura és una eina de cohesió social que ha de servir a qualsevol societat per constituir-se de manera constructiva i crítica»
Opinió
Joana Serrat
Joana Serrat | Joan Alsina
10/10/2017
Joana Serrat ens explica el seu pas pel festival d'americana aquest setembre passat
OPINIÓ
Barcelona, 3 d'octubre del 2017
Barcelona, 3 d'octubre del 2017 | Juan Miguel Morales
Elisenda Soriguera i Farrés
09/10/2017
Opinió
Helena Morén i Alegret
13/07/2017
L'article d'opinió de la cap de redacció d'Enderrock, Helena Morén, sobre les dades de l'Anuari de la Música al voltant de la presència de dones als escenaris
Opinió
Imatge il·lustrativa
12/07/2017
L'article d'opinió de Jordi Novell arran del reportatge sobre inversió pública en música i cultura publicat a l'Anuari de la Música 2017
Pàgina 1 de 2
Monxos
Monxos | Arxiu de l'artista
01/01/1970
El grup de Pollença és un dels 18 classificats del Sona9 2018
The Mamzelles
The Mamzelles | Michal Novak
01/01/1970
Parlem amb el trio sobre el paper de la dona en el sector musical i sobre alguns detalls de la seva trajectòria com a projecte musicoteatral
01/01/1970
Fa més de dues dècades que programa música en directe a les Borges Blanques i avui és un referent de les sales de concerts a Catalunya