Acords i desacords
Ariadna Oltra
Ariadna Oltra | Juan Miguel Morales
07/11/2018
La periodista ens parla de la dificultat de trobar la música adequada per a com ens sentim en certs moments | "Passen els minuts i neguitejo. I si no trobo la cançó? Els sentiments em bullen"
Acords i Desacords
Arnau Tordera
Arnau Tordera | Juan Miguel Morales
06/11/2018
El cantant i compositor d'Obeses desentranya el seu motor de creació | "Sempre m’he inclinat per la música que fa moure les neurones i les emocions"
Acords i desacords
Jordi Borràs
Jordi Borràs | Juan Miguel Morales
17/10/2018
El fotoperiodista barceloní ens porta de passeig pels carrers berlinesos al ritme de la música i la història | "Berlín té banda sonora i a cada cantonada una cançó; pensar en Berlín és fer-ho amb música"
Acords i desacords
Mireia Vives
Mireia Vives | Michal Novak
09/10/2018
La cantant valenciana ens fa un passeig pels seus referents més primaris, on trobem Dire Straits, Al Tall i Battiato, entre altres | "'Som de la pelitrúmpeli' és el millor disc infantil i d’arrel que puga existir"
opinió
Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
03/10/2018
Oriol Orfila, president de l'Associació de Productors i Editors de Catalunya, reflexiona sobre l'aprovació de la nova directiva del 'copyright' a Europa
OPINIÓ
Guillem Roma
Guillem Roma | Carla Rossignoli
23/08/2018
Per Guillem Roma
Opinió
Wild Goats
Wild Goats | Xavier Mercadé
Maria Xinxó
03/08/2018
La periodista del programa radiofònic 'Islàndia', de Rac1, s'estrena als 'Desacords' d'Enderrock | «Soc de les que canten en un karaoke o al cotxe, però seria incapaç de llegir una partitura»
opinió
Adrià Salas (La Pegatina)
Adrià Salas (La Pegatina) | Xavier Mercadé
Adrià Salas
31/07/2018
“Soc oci, i les meves reivindicacions creen un efecte de falsa llibertat, falsa esperança” | Adrià Salas és el cantant i lletrista de La Pegatina i debuta com a opinador a la revista Enderrock
acords i desacords
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992
Els banyolins Kitsch en directe l'any 1992 | Xavier Mercadé
11/07/2018
Martí Gironell, periodista i escriptor, compara la banda de Frank Sinatra amb els banyolins Kitsch | "Kitsch ratifica aquell tarannà de músics alternatius que els ha identificat durant trenta anys i encara continua vigent en la voluntat d’anar obrint camins sota terra"
acords i desacords
Sónar 2017
Sónar 2017 | Xavier Mercadé
Dolo Beltran
04/07/2018
Dolo Beltrán, també coneguda com a Pastora, opina sobre els festivals d'estiu | "He de dir que jo soc més de Sónar que de Primavera Sound. I dins el Sónar, soc més del de dia que del de nit."
Opinió
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil al programa de televisió 'Bambant per casa'
Jordi Martí
19/06/2018
Dimarts passat vaig xalar foramida veient el primer capítol de la sèrie Bambant per casa a la televisió pública valenciana.
Opinió
Imatge il·lustrativa
Elisenda Soriguera i Farrés
23/05/2018
Demà Valtonyc pot entrar a la presó, avui al vespre omplim les places perquè #Nocallarem
Opinió
Tim Bergling, més conegut com Avicii
Tim Bergling, més conegut com Avicii | The Perfect World Foundation
02/05/2018
El passat 20 d'abril el discjòquei Avicii apareixia mort a capital d'Oman | Un dels impulsors d'Urban Culture Studios intenta explicar la responsabilitat que té la indústria musical en casos com el del suïcidi del DJ suec
Opinió
Els Jóvens
Els Jóvens | Carles Rodríguez
17/04/2018
'Els Jóvens tenen la capacitat infreqüent de fer cançons genuïnes, artefactes autònoms que et diuen alguna cosa especial'
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018
Actuació de Roba Estesa i cola·laboradores als Premis Enderrock 2018 | Xavier Mercadé
Elisenda Soriguera i Farrés
12/03/2018
La directora de publicacions del Grup Enderrock reviu els moments més liles d'uns Premis Enderrock carregats d'emotivitat i lluita
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
Lluís Gendrau
09/03/2018
Reviu el discurs de benvinguda de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, als Premis Enderrock 2018
Opinió
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
Albert Camus (porter) i els seus companys d'equip
27/02/2018
"Sembla increïble que Jordi Llovet passi per alt que l'única cultura amb sentit és la que s'encarna en la societat per millorar-la"
OPINIÓ
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars
Genís Bou al capdavant de The Gramophone Allstars | Xavier Mercadé
30/11/2017
Genís Bou és músic (The Gramophone Allstars) i membre del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
Opinió
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam de Castelló | Trovam
Joaquim Vilarnau
20/11/2017
"El Trovam està com està el país: amb ganes i talent per fer més coses que poder real per tirar-les endavant de manera acurada"
opinió
Dia de l'aturada general a Via Laietana
Dia de l'aturada general a Via Laietana | Juan Miguel Morales
Jordi Martí
13/11/2017
«Som poble i tenim cultura. Cultura popular, valgui la redundància»
Pàgina 1 de 2
Manel al Sona 9 de l'any 2007
Manel al Sona 9 de l'any 2007 | Carles Rodríguez
Recuperem un article publicat el novembre del 2009, a l'Enderrock 169, amb motiu del desè aniversari del primer disc del grup | El periodista Roger Palà analitzava la curta però profitosa trajectòria de la banda
Miguel Ríos al Gran Teatre del Liceu
Miguel Ríos al Gran Teatre del Liceu | Xavier Mercadé
Dilluns passat el cantant granadí va fer el seu primer concert al Liceu en el marc del Festival Mil·lenni de Barcelona, emocionat als seus 74 anys
Fotograma del nou videoclip d'Els Catarres
Fotograma del nou videoclip d'Els Catarres
El videoclip de "Una cançó que em parla de tu" es va estrenar ahir a la nit