Actualitzat el 01/12/2015

Remember The Fall i Oppossed, guanyen el Concurs de Música Jove

La final es va celebrar dissabte 28 de novembre al CC La Fàbrica de Cabrils

A la final del 11è Concurs de Música Jove, també van actuar els grups Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i Som Guineus de Montgat i Balheim de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).


El jurat del 11è Concurs de Música Jove, format  per Jordi Novell, d’Enderrock, Tomàs Robisco, productor i responsable de Bucbonera Studios, i Lluís Cots, tècnic de so i productor musical, va valorar la maduresa i la bona execució en directe de les cançons dels grups guanyadors de les dues categories, Remember The Fall (punk-pop, Montgat), en la categoria A, i Oppossed (Trash Metal, Montgat), en la B.

Els dos grups guanyadors del concurs tindran com a premi la gravació d’una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció de Tomàs Robisco, la distribució de les seves cançons en plataformes digitals, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2016, per al guanyador de la categoria B, Opposed.

El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.