Actualitzat el 14/03/2016

REMEMBER THE FALL

Guanyadors del Concurs de Música Jove 2015

Entrevista a  Remember the Fall, grup de pop-punk de Montgat, guanyador del concurs en la categoria A, dirigida a grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

• Com és va formar el grup? El grup es va formar al 2011 amb la unió de quatre amics de classe, amb el nom de Blackheath, però a finals d’agost del 2014 va sorgir Remember The Fall una formació amb molta complicitat i amb un estil decantat cap al Punk Rock. Remember The Fall és energia, sempre amb ganes de fer les coses bé i amb l'enorme il·lusió de tirar aquest projecte endavant per així donar a conèixer la nostra música. Un grup jove carregat de noves idees, amb un aire fresc, que busca fer realitat un somni.

• Quina valoració feu del concurs de Música Jove?
Fem una valoració molt positiva. Projectes com aquest fan que grups amb pocs recursos econòmics i promocionals puguin tenir una petita empenta cap a aquesta indústria tan complicada com és la música. Una molt bona organització i un tracte immillorable fan que aquest concurs sigui un dels millors dels quals hem participat.

• A nivell general, penseu que els joves tenen poques oportunitats per mostrar les seves propostes musicals?  
Creiem que haurien d’existir més oportunitats mitjançant concursos o altres propostes ja que introduir-se dins del panorama musical del país és complicat, la cultura musical d’avui dia és bastant delicada. Els grups emergents tenen poc impuls, les discogràfiques i productores aposten per cares conegudes ja siguin musics o no i això dificulta l’avenç d’aquests. La solució potser seria apostar pels grups petits ja que n’hi han amb bona qualitat musical, ganes i il·lusió d’arribar lluny.

• Quines influències musicals teniu els components del grup?
Tenim un ampli interval en quant a influències musicals. Començant pel Pop-Punk i hardcore amb grups com Blink-182, Good Charlotte, The Offspring, Sum 41. També grups més durs com Bullet For My Valentine, Metallica, Black Sabbath i grans clàssics com Red Hot Chilli Peppers, Nirvana, AC/DC, Jimi Hendrix, entre molts altres.

• Quins projectes teniu per aquest 2016? Ens hem plantejat el 2016 com un any de dur treball a nivell de composicions pròpies, promoció i directes. Primer farem promoció dels videoclips que vagin sortint dels temes que vàrem gravar a Bucbonera Studios mitjançant xarxes socials, medis de comunicació i plataformes que ens proporciona Enderrock amb el fet d’haver sigut guanyadors del Concurs de Música Jove. Alhora seguirem composant per gravar el nostre primer EP sense deixar de fer directes. Ens espera un 2016 carregat de treball, amb moltes sorpreses i bons moments, ja que tenim més ganes que mai. Això tot just acaba de començar!


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.