Actualitzat el 11/04/2016

Concurs de Música Jove 2016

Arrenca una nova edició de la mostra musical del Maresme

Fins el 17 de maig estarà oberta la inscripció per poder participar a la 12a edició del Concurs de Música Jove, organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

Coordinat per Enderrock, el concurs vol potenciar als grups i músics d’aquestes localitats amb més projecció de futur. La final en directe es celebrarà el 25 de juny a Vilassar de Mar i el premi per als guanyadors de les dues categories són la gravació d’una maqueta ptofessional a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció i assessorament musical de Tomàs Robisco.

 Els guanyadors de la darrera edició van ser Oppossed, grup de trash mètal de Montgat, guanyador en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys, i Remember the Fall, guanyadors de la categoria A, grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

Podeu consultar les bases a: www.enderrock.cat/musicajove/noticia/1

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.