Actualitzat el 18/05/2016

S'amplia el termini del 12è concurs

La convocatòria per participar a la mostra musical s'allarga fins el 24 de maig

El Concurs de Música Jove organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, ha allargat fins el dimarts 24 de maig el període d'inscripcions. 


Coordinat per Enderrock, el concurs vol potenciar als grups i músics de les localitats de
Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, amb més projecció de futur. La final en directe es celebrarà el 25 de juny a Vilassar de Mar i el premi per als guanyadors de les dues categories són la gravació d’una maqueta ptofessional a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció i assessorament musical de Tomàs Robisco.  Amb aquesta ampliació del termini, es dona més temps a les bandes per participar a la mostra musical del Maresme.

Els guanyadors de la darrera edició van ser Oppossed, grup de trash mètal de Montgat, guanyador en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys, i Remember the Fall, guanyadors de la categoria A, grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

Les inscripcions estaran obertes fins el 24 de maig. Podeu consultar les bases a: www.enderrock.cat/musicajove/noticia/1


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.