Actualitzat el 06/06/2016

Finalistes del 12è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el dissabte 25 de juny a partir de les 21h a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

La cantant de rap , Fanny, i el grup de rock Remolke, tots dos del Masnou, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat Segle XXII de Vilassar de Mar, i La Tribu Tabú del Masnou.


El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, celebrarà la final de la 12a edició  a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar a partir de les 21:00 hores. Un cop acabats els concerts del concurs, i mentre el jurat es reuneix per deliberar, actuaran els guanyadors de la Categoria B de l'edició del 2015, Oppossed. Quan acabi el concert es donaran a conèixer els grups guanyadors, prèvia deliberació del jurat.

Els guanyadors del concurs en les dues categories, tindran com a premi la gravació d’una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons i assessorament musical personalitzat. El guanyadors de la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), també obtindran com a premi un concert de presentació en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2017.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.